• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Czy mieliście kiedyś jakiś wypadek?

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
cysta
Specjalista
Specjalista

Re: Czy mieliście kiedyś jakiś wypadek?

Postautor: cysta » ndz 20 lis, 2011

Przejechane 10tyś na swoim, żadnej gleby, wycierki, przycierki itd.
Nie planuje mieć.

To się nazywa wyobraźnia :) w mieście i nie tylko musicie myśleć za innych. Niektórzy sądzą, że zdążą. Wy nie czekajcie na ostatni moment, sądząc" nastrasze ich i przejade za zderzakiem pukając sie w kask z gestem- jak jeździsz!". Widzicie, że coś sie dzieje, to puść z gazu, miej czas na reakcje, obserwuj. Jadąc z pewnością, że to JA MAM PIERWSZEŃSTWO możesz stracić życie! ŻYCIA nie kupicie...

Ludzie, ubierajcie się jak Pan Bóg przykazał, uważajcie na siebie.
Mnie nie pociąga to jak czytam, że ktoś miał n-tą wypadków że aż nie zliczy... Przewrotki od stuntu- prosze bardzo.
Ale jak z byle pierdołowatej przyczyny wy macie wypadek, bo ktoś mi zajechał- jeśli widzisz niebezpieczne skrzyżowanie, coś niepokojącego, przyhamuj, rozpędzisz sie jeszcze raz najwyżej. Bo możesz sie wiecej nie rozpędzić.
Miałem kilka sytuacji gdzie mógłbym sobie ciało uszkodzić. Ale na szczęście przewidziałem to. Uczmy sie pokory i tego, że nasze chińskie motorki nei sa idealne- bo przyczpeności to my też za dobrej nie mamy ;)

szerokości i przygotowujcie się do nowego sezonu.

Awatar użytkownika
Junior1290
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Junior1290 » pn 21 lis, 2011

szerokości i przygotowujcie się do nowego sezonu.
u mnie sezon trwa 12 miesięcy <troll>
CaÂłuj mnie do rana caÂłuj mnie

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Dargas » pn 21 lis, 2011

cysta, Miałem to samo napisać każdy się chwali tymi wypadkami jak nie wiadomo, czym. I wy chcecie później jeździć po drogach jak wy nawet teraz nie macie wyobraźni i się wywracacie. Pozostawię to bez komentarza.

Awatar użytkownika
Junior1290
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Junior1290 » pn 21 lis, 2011

Dargas pisze:I wy chcecie później jeździć po drogach jak wy nawet teraz nie macie wyobraźni i się wywracacie.
Wtf ? Nie zawsze jest z twojej winy. Np. tak jak Diablowi wyjechali audicą czy tam bmw on sie wyjebał i tamci uciekli... Albo sam mozesz jechać i ci koło odpanie...
CaÂłuj mnie do rana caÂłuj mnie

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » pn 21 lis, 2011

Dargas, słyszałem, że jeżdżący na jednośladach dzielą się na tych co mieli glebę i na tych co się do tego nie przyznają ;] Oczywiście nie wszyscy, ale większość.
Więc dajcie sobie spokój napinacze. ;] Tak jak ktoś mi dziś powiedział.
Jak jeden napisał coś o tym że 10.000km bez wywrotki, to nie znaczy że reszta kierowców jest całkowicie ch***wa za przeproszeniem i stanowi nie wiadomo jakie zagrożenie.
Ostatnio zmieniony pn 21 lis, 2011 przez ZiomeK, łącznie zmieniany 1 raz.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » pn 21 lis, 2011

Jadę sobie 50km/h i powoli zwalniam gdyż chcę skręcić w jedną z bocznych dróg, oczywiście kierunek wszystko jest a tu nagle mocne uderzenie w tył, wywrotka. Przypierdzielił we mnie dzieciak który ma 150cm wzrostu i jechał ile fabryka dała na Neos'ie. I tutaj chcę zadać tobie pytanie: gdzie widzisz brak wyobraźni z mojej strony?
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
Pawlos312
Weteran
Weteran

Postautor: Pawlos312 » pn 21 lis, 2011

Alp3n, a w którą stronę skręcałeś bo jak w lewą to trzeba było patrzeć w lusterko.
Obrazek

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » pn 21 lis, 2011

Pawlos312, w lewą, zjechałem do środka drogi i już miałem skręcać, nie myślałem w tedy że będzie jechał jakiś idiota i w mnie przywali bo kurde miał miejsce z prawej strony, a jeżeli nie było wystarczająco dużo to był zobowiązany się zatrzymać. Nie kumam takich rodziców co kupują dzieciakowi 12 lat skuter.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Heh a myślicie, że ja się nie wywaliłem? I co w tym jest takiego zajebistego? Połowa z was układa sobie historyjki. Przed każda opowieścią wstawiajcie zdjęcia.

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Heh a myślicie, że ja się nie wywaliłem? I co w tym jest takiego zajebistego? Połowa z was układa sobie historyjki. Przed każda opowieścią wstawiajcie zdjęcia.

Awatar użytkownika
Szczepan
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Szczepan » pn 21 lis, 2011

Dargas, no a ja co mam wstawić zdjęcie obrysowanego lusterka i migacza ?? to by śmieszne było ;) Wypadek nie z mojej winy kolega zahamował i ja też lecz wyłożyłem się, niestety takie przypadki się zdarzają :)

Awatar użytkownika
cysta
Specjalista
Specjalista

Postautor: cysta » pn 21 lis, 2011

Alp3n pisze:I tutaj chcę zadać tobie pytanie: gdzie widzisz brak wyobraźni z mojej strony?

Czy ja powiedziałem, że zawsze się da WSZYSTKO przewidzieć? Nie.
Znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu, o nieodpowiednim czasie, zdarzenie losowe.
Ale niektóre właśnie historyjki świadczą chyba o tym, że autor się przechwala, że sam uderzył w coś i wyraźnie czuje się od nas lepszy.

Ziom97 pisze:słyszałem, że jeżdżący na jednośladach dzielą się na tych co mieli glebę i na tych co się do tego nie przyznaj

To tak samo jak powiedzenie, że "Blondynka jest zawsze głupia"... Proszę Cię... Nie ma takiego powiedzenia, a jak ktoś tak mówi, to pogratulować mu perspektyw i swojej dalszej przyszłości na motorze...
Dargas pisze:Przed każda opowieścią wstawiajcie zdjęcia.

To chyba miała być ironia :)
I oczywiście, że sie zdarzaja przypadki, wypadki itd.
ale w takim razie jakiś ja jestem nie teges, bo jeszcze ani razu nogi nie złamałem, i ani razu nie miałem wypadku... <luzik>

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: BeNeK » wt 22 lis, 2011

ktoś brał nas na 3ciego na zakręcie zaczęło go wynosić ktoś nadjeżdżał z przeciwka pierdoln@ nas w przód chcąc uciekać złapaliśmy pobocze zaczęło nas obracać w coś przyjebioliśmy i mało z tego co pamiętam
Gość który jechał z na przeciwka popatrzył się i pojechał winowajca wysiadł sprawdził czy żyjemy i spierdo##ł
Wydarło nam aż silnik z ramy
Jeżykowi (bratu dziewczyny i kierowcy nic się nie stało oprócz siniaków i guzów itp) A mi złamało 2 żebra od pasa

Foto:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ze szpitala wyszedłem na własne życzenie gdyż miałem dokonać zakupu i nie zgodziłem się na żadne usztywniacze

A to 2 czy 3 dni później na nowym nabytku <troll>

Obrazek

yea <yea>

[ Dodano: |22 Lis 2011|, o 21:22 ]
Troszkę brudny xd
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

Awatar użytkownika
Bumek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Bumek » ndz 24 cze, 2012

Ja mialem 2 wywrotki, jedna mala druga wieksza.
1. jechalem sobie i chcialem skrecac w lewo no to migacz i jak skrecalem to koles zza luku w zabudowanym 80km/h renault premium zachaczyl o ogarka, plastiki polamane, rama skrzywiona(po naprawie, pojezdzilem tydzien i sie zlamala), kierownica prostopadla, podnozki prostopadle, kola pokrzywione itp. ;]
2. jechalem sobie, wjezdzam na skrzyzowanie z pierwszenstwem 30km/h a tam jakas blondynka 18 lat w golfiku 3 przejezdza bez hamowania, ja przod, bylo sucho ale dzieki zajebistej oponie z przodu sie wywrocilem, ogarkowi nic sie nie stalo bo tylne plastiki przytrzymalem dupskiem xd
Obrazek

Wróć do „Off-topic”