. Mam przebieg ok. 5 koła. Ale nowy sezon tuż - tuż... 

. Mam przebieg ok. 5 koła. Ale nowy sezon tuż - tuż... 

jechałem 70km/h na budziku przede mną był lekki łuk w lewo a potem w prawo (tam to się lata 75km/h~80km/h licznikowe) ja już się składam a patrzę tam kolejka do fryzjera i szereg aut wzdłuż szosy po oby stronach
i jeszcze stara babka szła pośrodku wolnym krokiem.... ja po heblu przednim, jakoś odbiłem w wpadłem na chodnik o szerokości 1m z "budzikową" 65, jakoś się wymigałem. o dziwo tylko lusterkiem po płocie komuś przejechałem ale lusterko było blisko kiery, teraz tam 45km/h nie przekraczam 
modó³ wm mugen sport cdti

Ale na szczęście nic się nie stało
Droga była opiaszczona i przednie koło się zablokowało co skutkowało przewróceniem się motoru i szlifowanie po asfalcie. Zahamowałem jak miałem około 40km/h więc troszkę mocno uderzyłem bokiem o drogę. Gdy się zatrzymałem szybko podniosłem sprzęt, pooglądałem z każdej strony i szybko żegnając się z kolegami pojechałem do domu.W garażu jeszcze raz przyjrzałem się Ogarkowi - zeszlifowana klamka hamulca przedniego, porysowana obudowa lusterka i manetka gazu, zagięty podnóżek kierowcy oraz pęknięta guma podnóżka a na dodatek przerysowana duża osłona wydechu i bok wajchy hamulca nożnego. Niestety najbardziej "boli" mnie ta osłona, ponieważ trochę brzydko to wygląda. Ja zdarłem rękawicę i mimo kurtki miałem zdartą skórę na ręce oraz siniaki na nodze. Była to moja pierwsza i narazie jedyna (odpukać) wywrotka
Zdarzyło się to dość dawno, teraz jestem bardziej doświadczonym kierowcą
Jak to się mówi: "motocyklistów dzieli się na tych którzy się wywrócili i na tych co dopiero się wywrócą (lub się do tego nie przyznają)" 

zrzuciło mnie z motoru ja sie targałem z 20m po asfalcie a motor przyjebał w płot przy prędkości 40-5-km/h naszczęście nic mi się nie stało ponieważ zawsze zakładam skurzaną kurtke i rekawice wiadomo jeansy.. gdyby nie rekawiczki miałbym całe rece poździerane ponieważ całe się zdarły prawie na wylot.. kurtka również.. na kasku były chyba z 3 ślady uderzenia o asfalt.. Niestety nagrania nie mam ponieważ kolega nagrywający filmik nie mógł go nagrać ponieważ zadzwonił do niego tata.. koszt naprawy całego moto wyniósł mnie 1300zł bez roboty ponieważ dobrze znam tego goscia u którego kupiłem moto..

i poszliśmy na czołówkę
przy ok 30 km/h. Nasi pasażerowie kolanami się Zderzyli (jeden po jednej stronę drugi po drugiej stronie drogi leżeli i jęczeli)
. Kierowcom nic się nie stało
Ucierpiały tylko nasze maszyny (bez większych szkód)
i pasażerowie.

to co abdul cały czas fotkami zarzucał to co to było?modó³ wm mugen sport cdti

najwięcej to w zimie jak na drodze oblodzonej lub z ubitym śniegiem obracało i nieraz się trzymało a nieraz glebka 

[/center]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości