• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Przystosowanie auta na B1 - ciquecento ;d

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Re: Przystosowanie auta na B1 - ciquecento ;d

Postautor: BeNeK » śr 10 sie, 2011

po co odchudzać itd ;] jechać do gościa który wbija w papierek ile autko waży dać mu 100-200zł i masz normalnie nie odchudzane cinquaczento tyle że zarejestrowane na b1 ;]
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

Awatar użytkownika
RADI
Weteran
Weteran

Postautor: RADI » śr 10 sie, 2011

Benio, Wiekszosc aut jest tak zrobionych i ja też tak zrobie ;] Akurat mam fajnie bo koles co pracuje na tej stacji to stary znajomy mojego ojca więc kłopotów nie będzie.

No i jeszcze się okaże tylko czy bd kupował jakiegoś cieniasa lub tico czy smarta ;p

Bo jednak 6k to troche kasy jest a potem moze sie nie zwrocic ;/ ... chyba ze znaojmy mi sprowadzi taniej to sie zobaczy ;] ...
Jest nawet fajny cienias na allegro : http://moto.allegro.pl/cinquecento-900- ... 49051.html

Moge sie z nim oto potrargowac do 1tys ;] .... Jak sprzedam simsona to zarobie 600zl i potem jeszcze sie dorobi to akurat autko za friko ;d

Co myslicie o takim pomysle ?

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

a ten cintal od dziadka???
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK

Lewa !!

Awatar użytkownika
RADI
Weteran
Weteran

Postautor: RADI » śr 10 sie, 2011

Ten od dziadka, no dziadek go teraz bedzie uruchamiał bo kuzynki będzie do szkoły zawozić więc du** ;/

A 1tys to dużo kasy nie jest więc można odżałować troche kasy, u mnie jest na serio dużo polych dróg po ktorych jeżdzę juiz ok. 7lat i policji nie spotkałem ani razu więc bym sobie po polach pojezdzil i wprawy troche nabrał :P
Ja nie jestem taki że byle by zaszpanować i itp, lubie mieć po prostu sam dla siebie zadbane ... tylko nie wiem czy mi pieniędzy starczy na to aby móc kupić smarta więc jutro jade się zorientować mniej więcej w cenach za ile smarta bym mógł dostać . A jak nie to mi zostaje cienias ;p Oczywiście ja bym go troche odpicowął ;p ( NIE chodzi mi tu o mega full bas naklejki z płomieniami i itp xD )tylko o odświeżenie lakieru, jakies ladne felgi, moze pokrowce i ogolem mysler ze duzo sszczegolow bedzie ....
Sory moze za takie g pisanie ale lubie sobie cos zapanowac nawet na rok przed :D

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

ja ci powiem że lepiej kupić cientasa
kupić nowe dywaniki w tesco :D
odmalować oryginalne fele poprawić mocowania błotników itd
zabezpieczyć progi (karoserię jeśli jest w gorszym stanie)
Pomalować ładnie plastiki z wnętrza autka
i np tak jak u mnie w aucie zamontować głośniki komputerowe które spełniają swoją rolę :D
i jeździć :)
Po tym co napisałem wyżej powinieneś mieć w miarę zadbane autko którym normalnie będziesz sobie jeździł :)

[ Dodano: |10 Sie 2011|, o 22:44 ]
tylko żebyś nie kupować cc 700ccm!!! :D jak coś walnie w silniku to zbankrutujesz :D

Pozdrawiam BeNeK

Lewa !!

Wróć do „Off-topic”