• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Siłka..;D

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Siłka..;D

Postautor: to&owo » sob 23 lip, 2011

gdzieś na sfd w dopingu widziałem kolesia co przez 8 miechów zrobił 3 cykle prohormon + ssa i przytył prawie 80 kg ,ważył przed przemianą 47 kg ,after 123 kg, nawet nie robił odbloków po cyklu xD

Awatar użytkownika
student22
Uczeń
Uczeń

Postautor: student22 » ndz 31 lip, 2011

speeder pisze: widziałem kolesia co przez 8 miechów zrobił 3 cykle i przytył prawie 80 kg

A teraz chcę widzieć tego kolesia za kilka lat co z tego będzie... obwisły. Tak szybki przyrost masy tak samo jak i szybkie pozbycie się masy zawsze odbije się na niekorzyść dla naszego zdrowia.. także panowie i panie: Z umiarem!
Chcesz mieć "fajną łapkę" to pracuj nad tym. Przykro mi ale same hantle nie wystarczą, to nie tylko biceps fajnie wygląda a całokształt. Wybierz się na siłownie, tam na pewno ktoś pokaże ćwiczenia co i jak. Sam na sucho po 4 miesiącach i minimalnej diecie (starałem się przed siłownią dostarczać jak najwięcej węglowodanów: ryż i po siłowni białko: ser biały z jajkiem i cukrem dla smaku[taka pakpa]) Efekty po 4 miesiącach.. oczywiście sylwetka się ładniejsza zrobiła, odczułem także na treningu przyrost siły (boks trenuję) ale bez rewelacji, no i bardziej "sztywny" się zrobiłem, mięśnie mniej rozciągnięte. I w sumie tego się spodziewałem, przecież po takim krótkim okresie nie wypompuje mnie, że hej.
Co do "koksów" o których wcześniej ktoś pisał, nie kpijcie sobie, jak zauważyłem macie 15-17 lat w większości także o czym mowa? Mleko, ser, rybka, piersi i ryż a nie koksy.. może w żyłę jeszcze? Myślę, że 6 miesięcy treningu na siłowni, dobra dieta i jakieś białko czy gainer (gainer to węglowodany i niewielka ilość białka) wystarczy spokojnie.
pozdr.

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » ndz 31 lip, 2011

student22 pisze:Wybierz się na siłownie, tam na pewno ktoś pokaże ćwiczenia co i jak.
nie ucz matki gary zmywać. NIe martw się speeder wie co i jak i ma siłke ogarniętą w domu przeczytaj se pierw wcześniejsze posty a potem pisz swoje rady :)
<troll>

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: samoo96 » ndz 31 lip, 2011

student22, właśnie Ci co to wzieli wiedza co robili i na własną odpowiedzialność a nie na Twoja.. to ich sprawa jak bd wygladac za pare lat.. jesli bierzesz cos z glowym to nawet po koksie mozesz fajnie wygladac za pare lat.. wystarczy po cyklu zrobic miesieczna przerwe i nic nie brac ale cwiczyc.. potem wziasc odblok jakis kreatyne i sie zostaje wszystko.. :) ale pamietajcie powtarzam to juz nie raz jak cos robic to z głowa.. :)

[ Dodano: |31 Lip 2011|, o 20:52 ]
Tylko nie można sie potym obijać .. trzeba jechac dalej.. :)
DoradziÂłem Ci coÂś..? :)
WciÂśnij 'pomĂłgÂł' albo postaw piwko..:)

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/GB/Street/97134

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Lukas995 » czw 04 sie, 2011

Takie mam pytanie jakie najlepsze ćwiczenia na brzuch ;> słyszałem o A6W opłaca się to na początek robić ? :D

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » czw 04 sie, 2011

Lukas16, ja na początek to dopierdzielałem na brzuszkach <radocha> są najlepsze :) zeby mase miesni brzucha wyrobic :)
<troll>

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Lukas995 » czw 04 sie, 2011

Czyli na początek lepiej brzuszki .. tak ? :D

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » czw 04 sie, 2011

wg mnie tak :) wyrobisz mase a A6W jest raczej na rzeźbe ;P Albo ABS tak jak wczesniej pisane było rób ;) napisz do mnie na gg to ci napisze jaki drugi typ brzuszkow jest dobry :)
<troll>

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: samoo96 » pt 05 sie, 2011

Rób brzyszki, tak zwane scyzoryki tez sa dobre.. i skośne brzucha.. to jest dobre na rozbudowe miesni a na rzeźbe najlepsze a6w i bieganie..:)

Pal gume a nie dusze..;D

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

Postautor: Brunon K ver. 205 » pt 05 sie, 2011

A ja mam do Was takie pytanie. Otóż od jakiegoś czasu chodzę na siłkę, i chciałem przybrać na wadze. Więc zacząłem dużo jeść, i nie przybrałem ani kilograma, za to bardzo rozbudował mi się mięsień piwny. Co zrobić żeby zwiększyć masę a nie brzuch? I proszę się nie śmiać, bo to poważny problem. :)

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Nie jedz tłustych rzeczy tylko takie które maja duża zawartość wegla i białka.. codzienie platki kukurydziane rano na obiad najlepiej piers z kurczaka i na kolacje rybke jakas taka dieta jest dobra.. :)

Pal gume a nie dusze..;D

Awatar użytkownika
robertwwl34
Majster
Majster

Postautor: robertwwl34 » pt 05 sie, 2011

samoo96 węglowodanów a nie węgla:P:P

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

Postautor: Brunon K ver. 205 » pt 05 sie, 2011

samoo96, ok, dzięki. :) Tak właśnie zrobię. :)
Obrazek
EMO

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » pt 05 sie, 2011

rób tak jak napisał samoo ,ja mam węgle na poziomie ok 6 g na każdy kilogram ciała ,a białko 2-2,5g na każdy kilogram masy ciała ,natomiast tłuszcze ok 2-4 ,ich za bardzo nie pilnuje bo nie muszę . jak do tej pory w 7 miesięcy zrobiłem 5 kg masy ,zbijając poziom body fatu o jakieś 4 % . jedz dużo makaronów, płatków owsianych ,twarogu chudego ,jak masz hajs to kurczaka ,bo jest mało tłusty

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

robertwwl34, jedno i to samo.. :)

[ Dodano: |5 Sie 2011|, o 22:03 ]
ja stosowałem taka diete jak powiedziałem przez ok 2 miesiecy no i oczywiście może 2 razy inne posiłki w tygodniu żeby uzupełnić inne witaminy.. :) przez 2 miechy przytyłem ok 5-6 kg.. robiłem sobie jeszcze szejki tzn dwa banany pokrojone wrzucam do blendera do tego dwa małe jogurty albo jeden cały duży szklanka mleka i cukier w zależności od tego kto ile słodzi.. :) bardzo dobry szejk wychodzi.. polecam :)

Pal gume a nie dusze..;D

Wróć do „Off-topic”