( sam się dziwię, że to mówię )

ale ma racje ,czemu w zimę nie można spacerować ? u mnie na siłce w ziimę jest -20 i bez kurtki nieraz ćwiczę ,to co to te -12 <3 choinka dobrze gada ,widać,że się zna stary dupcyngier 

Chciałbym się zmienić i być bardziej otwartym w rzeczywistym świecie, nie tylko przez Internet i SMS-y.
Konkrety poproszę.
![:] :]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/kwadr.gif)

Czasem tematy same przyjdą
generalnie najlepiej pytać się co tam w szkole i dalej same się tematy rozwinął o rożnych zainteresowaniach i tak dalej 

(daelim'a pokazałem
)

lukasz pisze:Dobry wieczór
Nic tu jeszcze nie pisałem. Może i tym razem odpowiecie na moje pytanie.![]()
O czym można rozmawiać z dziewczyną?
Nie, że moją, tylko, że koleżanką.![]()
Jakie macie wspólne tematy? Jestem małomówny, pisać to potrafię, ale rozmawiać w realu mi bardzo trudno. Najwyżej się zapytam czy lekcje odrobiła, żeby jej dać odpisać, jeśli zapomniała.Chciałbym się zmienić i być bardziej otwartym w rzeczywistym świecie, nie tylko przez Internet i SMS-y.
Tylko nie krzyczeć na mnie.Konkrety poproszę.
Autorom najlepszych odpowiedzi podziękuję piwkami.
Np. powiedz jej że ma ładną bluzkę i spytaj gdzie kupiła, zapewne zacznie Ci opowiadać i przez pół godziny nie skończy 

Byle jaki, czy to oceny w szkole, czy cokolwiek. Może też lubi rysować, jak jak Ty? Musisz wyczuć jaka rozmowa się najlepiej klei i to ciągnąć. No i przede wszystkim się nie bać
A już w ogóle nic nie łączy tak jak wspólna pasja
Dzisiaj 3 miesiące jak zaczęliśmy być razem 

ja ostatnio zarwałem taką małolatkę to nieraz po 3 godziny jej słucham,aleee tak to z nimi jest ,ja lubię słuchać kobiet 

albo coś w tym stylu
A inne jak się wygłupiasz itp 

wtf?
Wypowiedzcie sie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości