• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Siłka..;D

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Re: Siłka..;D

Postautor: samoo96 » sob 02 lip, 2011

a ja od polowy 6 klasy.. :D
DoradziÂłem Ci coÂś..? :)
WciÂśnij 'pomĂłgÂł' albo postaw piwko..:)

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/GB/Street/97134

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » sob 02 lip, 2011

ja na prawdziwych planach to od listopada (przerwa: kwiecien, maj ,połowa czerwca :/) 2010 roku :P a wczesniej to tylko pompki i drażek od czasu do czasu :D czyli z 6,5 miesiaca cwicze :]
<troll>

Kotek040496
Uczeń
Uczeń

Postautor: Kotek040496 » sob 02 lip, 2011

Hahhha O ku*wa 16-17 i jedziecie na koksie oklaski w tym wieku to sie kiedys myslało o tym by staz na siłowni dopiero rozpoczać a nie walic koks ;p Może teraz nie czujecie tych skutków ale wszystko wyjdzie za 10-15 lat kiedy nawet piwka nie bedziecie sobie mogli łyknać w lato z kumplami tylko detoks co tydzien bo watroba i nerki tego nie wytrzymią. A co do sterydów jak chcecie brac to powyzej 21 lat i jak wam nie szkoda zdrowia ;) Pozdro!!

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

ja na porządnym planie cwicze od listopada 2010 (przerwa: kwiecień, maj, połowa czerwca :/) czyli w sumie z 6,5 miesiąca cwicze :)) :] a wczesniej tylko pompki i drążek od czasu do czasu :P
Ostatnio zmieniony sob 02 lip, 2011 przez Spidi67, łącznie zmieniany 1 raz.
<troll>

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: samoo96 » sob 02 lip, 2011

Kotek040496, nie przeżywaj nikt nie jest głupi wie co robi i na swoja odpowiedzialność a nie Twoja.. :) Tobie sie nic nie stanie tylko mi ..
DoradziÂłem Ci coÂś..? :)

WciÂśnij 'pomĂłgÂł' albo postaw piwko..:)

Pal gume a nie dusze..;D

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/GB/Street/97134

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » sob 02 lip, 2011

ja też tak uważam,moje nery ,moja wątroba . tylko pamiętajcie ,że po dłuższym czasie stosowania koksu nie ma co ryzykować płodzenia potomstwa ,dramatycznie wzrasta ryzyko wystąpienia autyzmu ,dziecko ma także dużo niższee IQ

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

speeder pisze:dramatycznie wzrasta ryzyko wystąpienia autyzmu ,dziecko ma także dużo niższee IQ
o hu* :o tego nie wiedziałem
<troll>

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » sob 02 lip, 2011

No właśnie, a to nie tylko takie skutki, jest jeszcze wiele innych. Tak więc miejcie świadomość, ze teraz szkodzicie sobie, i marnujecie najlepsze lata przyszlości. Teraz jest zabawa, teraz jest satysfakcja ale po latach będzie płacz.
A tak wgl to po co ładować w siebie chemie? Nie lepiej wyrabiać naturalnie? Napewno nie jest to taki szybki proces ale napewno zdrowszy i stabilniejszy.
Tak więc zastanówcie sie panowie póki nie jest jeszcze za późno, a może i już jest..:)
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

ale suple mozna brac :> np, kreatynka ;)
<troll>

Kotek040496
Uczeń
Uczeń

Postautor: Kotek040496 » sob 02 lip, 2011

suplementy jak najbardziej mozna bo sa one tylko uzupełnieniem diety jak sama nazwa wskazuje ;)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

Postautor: to&owo » ndz 03 lip, 2011

z tym ,że jeżeli ktoś myśli o tym na poważnie to bez farmaceutyki nic nie zdziała

Awatar użytkownika
robertwwl34
Majster
Majster

Postautor: robertwwl34 » ndz 03 lip, 2011

i tu się mylisz... Dobrze dobrana kuracja odżywek ( mam na mysli aminokwasy, węglowodany,białko,kreatyna ) będzie również widać efekty ale nie w tak szybkim czasie co po koksie. Mogę wam polecić sklep internetowy ,http://marano-suple.pl/article/o_nas

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

Postautor: to&owo » ndz 03 lip, 2011

wiadomo,że dobrze ułożona suplementacja + dieta daje niesamowite efekty, ale dieta + teścia + koksi + suplementacja potrafi w 3 lata zrobić z ostrego ekto zrobić zawodnika startującego na zawodach

Awatar użytkownika
robertwwl34
Majster
Majster

Postautor: robertwwl34 » ndz 03 lip, 2011

i po kuracji takiej przez 3 lata nie masz wątroby , fajka ci nie stanie, i masz syfy jak jakiś trędowaty. Możesz startować na zawodach??? Robi z Cibie zawodnika koks??? a Nie daj Boże jak coś ci się stanie złamiesz rękę itp i nie będziesz mógł ćwiczyć miesiąc i wyglądasz jak zgniły pomarszczony ogór!!!Koks pompuje Cie wodą pamiętaj

PS porozmawiajcie pierwsze z ludźmi którzy dłuższy czas walili koks lub poczytajcie na forach jak sie wypowiadają .dowiedzcie sie jakie są skutki uboczne, i co zawierają w sobie sterydy... A taka Ciekawostka.
WIecie dlaczego pudzian skończył kariere w strong man??? Stawy mu posiadały od koksu wątrobe ma w opłakanym stanie . walił koks pare ładnych lat. teraz ćwiczy na samych suple(gdyby nie to byłby już obwisłym grubasem )w ten sposób stara si podtrzymać swpje mięsnie. zobaczcie ile schudł ile siły stracił. Pudzian ma wątrobe żołądek 60letniego dziadka a o sercu już nie wspomne.był artykuł na ten temat w internecie lecz został usuniety.Pudzian włsnie procesuje sie z tym dzinikarzem który to napisał.
Ostatnio zmieniony ndz 03 lip, 2011 przez robertwwl34, łącznie zmieniany 1 raz.

Kotek040496
Uczeń
Uczeń

Postautor: Kotek040496 » ndz 03 lip, 2011

Dobrze mówisz robert ;p A ty speeder spróbuj wejsc w kulturystyke na koksach i na pierwszech zawodach wypadniesz na testach antydopingowych ;)
Jak nie wierzysz zapytej sie na forum (sfd) kazdy wie co dalej) i to samo ci powiedzą. Jesli myslisz ze farmaceutyki nie zostawiaja sladów to sie mylisz, chyba ze stac cie na przetoczenie krwi to bedziesz czysty;p

Wróć do „Off-topic”