[/URL]

Ale wygląda.
Ale traska ciekawa.
Daj na mapce przejazd trasy. 

[/URL]

http://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%82 ... d&t=h&z=11 większość trasy to była główna droga łącząca Łódź i Warszawę.kuba2354 pisze:no no .Ale wygląda.
Ale traska ciekawa.
Daj na mapce przejazd trasy.
[/URL]
I nie przyjechałeś..
To wpadnij jeszcze kiedyś. Najlepiej w piątek, bo co piątek organizujemy sobie małe zlotykuba2354 pisze:Olo, A ja wczoraj w Łodzi na Olechowie i Widzewie byłem! 3 DNI!!I nie przyjechałeś..

[/URL]
To mnie nie dogonicie.
Z naczepą i 24 ton na pace to z ojcem odstawiamy do 90 km/h A4, Passaty starsze o Malczanie nie wspominając.
Bar Ambrozja.

kuba2354 pisze: Z naczepą i 24 ton na pace to z ojcem odstawiamy do 90 km/h A4,
modó³ wm mugen sport cdti

Wpadaj do Łodzi, mam A4 to chętnie się z Tobą ustawie 
[/URL]
brukx pisze:kuba2354 pisze: Z naczepą i 24 ton na pace to z ojcem odstawiamy do 90 km/h A4,
Chyba zajechane albo nie dają w pizd*. Ja mam A4 1.6 z przyczepą 3 tony odstawiam wszystkie tiry, do ok. 100km/h bo mają blokady.
Ale na przeciąganiu z góry to i 98 km/h wyciągniesz. I retarder w dół i hamujemy.
Z A4 nie ma się co ścigać.
Wiem, ze facet próbował A4 a my sruu i nas nie ma. 

kuba2354 pisze:Z A4 nie ma się co ścigać.Wiem, ze facet próbował A4 a my sruu i nas nie ma.
modó³ wm mugen sport cdti

Alp3n pisze:kuba2354 pisze:Z A4 nie ma się co ścigać.Wiem, ze facet próbował A4 a my sruu i nas nie ma.
A w tej bajce były smoki? Gość (chyba z litwy) jakimś Volvo BEZ NACZEPY jechał 80 i my go naciskaliśmy od tyłu Audi A4 1.6 i on dał po garach to go lekko na 3 wzięliśmy jeszcze. Ale cholera 120km/h leciał. Także skończ, jakby gość chciał się ścigać to by 90km/h nie leciał tylko jakieś 140-160km/h -.-
Jeszcze ono bez kagańca..
Ale wracając do tematu. Zapomniałem dodać, że byłem na zlocie, a właściwie 1.Żukowskiej Mszy Motocyklistów. Organizacja słaba, same kible, pare chopperów i Goldwingów. Była msza i to chyba było najciekawsze. Wpadłem na pół godz. Fot nie mam, bo nie robiłem .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości