tubiś12, nawet nie pchaj się w ten szajs, nie ma to jakichkolwiek atestów, dziadowe wykonanie, jak padnie soft to koniec bo serwisu nie ma człowieku nawet o tym 'telefonie' nie myśl, wiem co mówię
Troszkę spokojniej, to jednak forum / GrzesQ spoko, jednak na te wyroby jestem uczulony
Ostatnio zmieniony wt 18 sty, 2011 przez Prelude, łącznie zmieniany 3 razy.
tubiś12, Ja opowiem swoją sytuacje, kupiłem chińskie mp4, 2 tygodnie, i biały wyświetlacz, sprzedawca nie chciał przyjąć na gwarancji... Bo jej nie było.
Tam nie ma żadnego systemu! Mam podobny dual sim i tam tylko dobrze działa właśnie ta funkcja. Jak ci coś padnie to żaden serwis się nie podejmie naprawy chyba że do chin wyślesz
tubiś12, nie kupuj tego! mój kolega ma podróbkę takiego telefonu jak HTC czy jakiegoś iPhone i jest w nim bardzo zły wyświetlacz i zresztą cała grafika jest do bani. Widziałem na internecie chińską podróbkę nokii n97 mini, która na początku kosztowała 1500 zł a podróbka wówczas 150 zł, a co najlepsze, że w oryginale jest aparat 5 Mpix a w tych podróbkach chyba wszystkie mają aparat po 1,3 Mpix.
Ostatnio zmieniony śr 19 sty, 2011 przez meGaS, łącznie zmieniany 1 raz.
tubiś12, Zamiast kupować takie coś kup sobie np. Samsunga delphi lub nokie n70 ( wylicytujesz za 60 zł na allegro jak się uda )
A nie pchaj się w te ich wysyłki i itp .
Ja miałem sciphona i to gówno w rzeczywistości jak ktoś na niego spojrzy to odrazu widzi że to nie iphone .
A ja kiedyś się wpieprzyłem w takie coś...
Kupiłem n95 8gb... Na aukcji koleś wystawił normalną eNkę, a sprzedał lipną podróbkę.
Zaniosłem na policję, pokazałem aukcję, po paru dniach miałem zwrot całej kasy, a typek miał sprawę w sąsiedzie, bo telefon kupiło ponad 10 osób