• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Moto do 1000zl dla świeżaka.

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Re: Moto do 1000zl dla świeżaka.

Postautor: BeNeK » sob 31 mar, 2012

za 1000zł to mój kolega (mateusz1996) z forum kupił sobie ogarka 08...
za 350 czy 400zł był niedaleko mnie jakieś 20km ogar 900 z papierami i trochę zniszczonymi plastikami i zniszczona totalnie tylna felga... +/- 400-zł na zrobienie ogarka do stanu bdb i ma moto...

kibli jest od zarypania i trochę... ale automat to.... dla jakiejś baby albo dziadka nikogo nie obrażając :> ale kto co woli...
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

Awatar użytkownika
Bumek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Bumek » ndz 01 kwie, 2012

Ja swojego ogara w bdb stanie kupilem za 1200 zl, niech szuka a napewno cos sie znajdzie. Moze tez sie pokusic o yamaszke dt 50 bez papierow do malego remontu :)

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » ndz 01 kwie, 2012

a wiec raczej kolega sie narazie wstrzyma z kupnem. Nazbiera jeszcze troche i kupi jakiegos lepszego ogara 900. Kumpel dopiero zrobil karte i wiadomo chce smigac :D
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: michau_ek » ndz 01 kwie, 2012

Ja osobiscie polecam kupienie jakiegoś ogarka/zumico/streeta z zatartym,uszkodzonym silnikiem.. ogólnie chodzi o to żeby nie jezdził :) sprawdzic kolka, czy elektryka nie była grzebana, wizualny nienajgorszy.. i dokupić silniczek osobno - liczmy kupno ogiego bez silnika z papierami za 700 zł + silnik ktos na forum sprzeda całkiem dobry za 250/300 zł i jest super maszynka za niewielkie pieniadze ;)

Awatar użytkownika
Yato
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Yato » ndz 01 kwie, 2012

jak kupowałem ogara 900 to nie wiedziałem że jest takie coś jak gb street/ kingway naked;/
Teraz to bym takiego wziął ew. używaną zetke i silniczek 125. To by była miód maszyna :]

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: michau_ek » ndz 01 kwie, 2012

ja w tej chwili też bym wybrał coś większego..

lecz jak miałem 13 lat i coś było większe lub tak samo duże jak ja to znaczy, że czas uciekać :D pamiętam byłem niziutki wtedy.. teraz w sumie też za wysoki nie jestem bo 175cm ;c

w wieku 13 lat nie utrzymałbym gb streeta.. niestety ;c i rodzice jeszcze mieli problemy więc został mi tylko ogar ;p

Wróć do „Off-topic”