W końcu musiało

[/URL]

Polskiej motoryzacji i tak nie wykoszą 
[/URL]

W końcu musiało![]()

Czy ty myślisz że ludzie na tym forum są jacyś upośledzeni bo ciągle powtarzasz to samo?Człowieku BMW czy inni zleca produkcję według ich standardów i procesów technologicznych a nad ich tokiem czuwa technolog z centrali.Chińczyk produkuje tanio bo używa tańszych i niejednokrotnie gorszych jakościowo materiałów.Robotnik chiński już nie pracuję za przysłowiową miskę ryżu.Na rynek Polski a na rynek np.Niemiecki fabryka będzie dopuszczać pewne odstępstwa jakościowe.Tak samo jest w Europie.Jest nie prawdą że fabryka w Niemczech produkuję tak samo dla Polaka jak i dla Szweda czy Francuza. Co do Ursusa już go nie ma załatwili go związkowcy na czele z typem nazywającym się Zygmunt Wrzodak swego czasu poseł LPR.Z Ursusa zostało już tylko logo i nic więcej reszta to jest cały traktor z Chin.Outer pisze:W końcu musiało![]()
Nie rozumiem słowa w końcu.
Na przykład Romet k125 to jest 1:1 kopia suzuki gs 125 z kopią 1:1 silnika hondy cg 125, u nas w kraju od ~6 lat. Pełno jest takich przykładów. Imo to bardzo dobrze. Lepiej niech kopiują motoryzacyjne legendy, niż próbują tworzyć samemu, bo wtedy wychodzi niesamowity syf. Wszystko jest robione w chinach, a ci co podskoczyli na widok chinoli, to mogli podskoczyć wcześniej, skąd mają części w tych ich motocyklach i nie rżnąć głupa.
Najlepiej kupić crossa loncin 250 i podjechać do kogoś z bmw f800 i się spytać i jak twój loncin działa, bo u mnie ok...

Piszesz że to są internetowe wymysły?Skoro tak to nie widzę sensu z prowadzić dyskusji bo pewne rzeczy są tak oczywiste że aż nie chcę się mi wierzyć że jest to możliwe.Zakończę to śmieszną sentencją:jak dwóch ci mówi że jesteś pijany to idz się położyć.Outer pisze:No twoja wypowiedź jest upośledzona, o Ursusie to sobie idź pisać gdzie indziej, reszty nie zrozumiałem.
No może coś zrozumiałem, że Bmw czy inni zleca produkcje wg jakichś standardów i jakiś ktoś czuwa z centralii, nie wiem skąd ta papka bzdurnego internetowego wymysłu, ale ty ją tylko powielasz, prawda jest taka, że bmw ciśnie te silniki w fabryce loncin i tyle. Ja mam same pozytywy o tej fabryce. A to, że się afrykanerzy i inni śmieją z motocykli Bmw, to inna sprawa.

Zakończę to śmieszną sentencją

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości