• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Już sam nie wiem...

Rozmowy o motoryzacji.
Kastomajzer
Majster
Majster

Już sam nie wiem...

Postautor: Kastomajzer » sob 19 maja, 2012

Witam,moja motorynka z silnikiem quada 110:http://bikepics.com/pictures/2400962/ po półtoramiesięcznej ciągłej jeździe zaczyna się coraz więcej psuć najwięcej to tylna oś miałem już chyba z 5 osi i w każdej poszedł gwint,4 łożyska poszły łańcuch spada bo ośka się przesuwa bo się jej nie da mocno dokręcić bo się gwint zerwie,łożyska szybko padają wylatują spreżyny tylnego zawieszenia łańcuch gdzieś trze itp...Ale jak się nie psuła to jazda za***ista mocy jeszcze nigdy nie brakło każdy się za mną ogląda,każdy się chce przejechać ale teraz się psuje...Chyba włożę ten silnik spowrotem do quada i bezie drift a do dryny kolega może da mi ramę nie przerabianą,silnik mam i bedzie fajna dryna ale sam nie wiem quad nie będzie miał tyle mocy co dryna ale za to drift!!! pomóżcie

Awatar użytkownika
Żaba
Weteran
Weteran

Re: Już sam nie wiem...

Postautor: Żaba » sob 19 maja, 2012

Jeśli chcesz motorynkę robić to musisz kupić nową ramę bo swoją oszpeciłeś i zrobić to raz a dobrze żeby potem nie było problemów albo ramę z ogara 200 i będzie dobrze :D
Obrazek

Kastomajzer
Majster
Majster

Re: Już sam nie wiem...

Postautor: Kastomajzer » sob 19 maja, 2012

Ramę będę miał od kolegi nie tykaną i będę robił na oryginał a potem sprzedam a quada zrobię pojeżdżę trochę,może więcej jak trochę i dostawię na zimę bo jazda na quadzie w zimie to jest coś nie do wyobrażenia.

Wróć do „Moto-topic”