Siema mam kartę motorowerową czy muszę ją wymienić na prawo jazdy AM
czy mogę na motorowerowej jeździć
Ile kosztuje mniej więcej wymiania

przed którymś tam stycznia 2013 roku jak ktoś miał 18 lat do może się poruszać na dowód

Jeśli skończyłeś 18 przed uchwaleniem przepisów 19 stycznia 2013r możesz jezdzic też na dowód osobisty jeśli nie skończyłeś nie możesz jezdzić na dowód osobisty
Jeśli masz np kat A1 to od razu masz uprawnienia na Am prawo jazdy Am kosztują w granicach od 700-1000 zł
Zależy też za którym razem zdasz
Tylko AM pozostałe kategorie A1,A2,A-180zł
+ jakaś książka,płytka z testami ponieważ nie zawsze w cenie tych kursów dostajesz płytkę z pytaniami a jak już dostaniesz to taka która ma masę błędów i nie warto się z niej uczyć przepisów nawet
Trzeba uważać bo pytania są bardzo podchwytliwe i nie które nie mają sensu, myślę że pomogłem 

modó³ wm mugen sport cdti

wychodziło by na to że za 340zł uczą cię jezdzić po placu manewrowym i po mieście a ceny zaczynają się od 450 

to jest POLSKA!!!
[/URL]

modó³ wm mugen sport cdti

jezdzisz na tym chińczyku z tesco
+ do tego bad lekarskie,testy i już masz koło 700-800zł
Najgorsze jest to jak ktoś nie umie jezdzić jakąś biegówką tylko się uczył na skuterku potem na egzaminie czemu oblany ? bo strącił pan 2 słupki xD.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości