Rozumiem, że jak posiadam fazera, to już nie mogę NIC napisać? Nawet jak jest to 100% prawda i potwierdzi to każdy(na kurde KAŻDY) dorosły motocyklista? Hahhahahahahahahha Myślę, że jestem lepszy, najlepszy k125 i fazer, boże co za dzieciarnia, czas się ogarnąć, bo takich textów nie słyszałem od czasów podstbazy. Jak już najkrystaliczniejszą prawdę z możliwych nie można powiedzieć, bo już wychodzi, że jesteś najlepszy i wszystko krytykuje (przepraszam, jeździj 90 stuningowanym motorowerem z przelotowym wydechem, przepraszam, że uraziłem, ty nikogo tym pewnie nie uraziłeś i przepisów nie złamałeś, broń boże!), to po co dalej dyskutować, a raczej rozmawiać na migi jak człowiek z upośledzoną małpą? "Mam inny motor, więc jestem "mądrzejszy" albo udaję mądrzejszego i NAWET myślę, że jestem mądrzejszy, to niestety mój byt tutaj jest już niewygodny" - KURDE NORMALNIE JAK BYM BYŁ W PODSTBAZIE! "Własnie, że ty jesteź gupi, a hceż w ryj?" Dobra już się naśmiałem.
A i pewnie ktoś będzie jeszcze odpyskowywał w stylu podstawówki, wiem o tym! Hahahhaha
To jest Tragedia, wiem, że jesteście teraz stadem, ja jestem intruzem, spokojnie.

Nie mam zamiaru przebywać w tej piaskownicy dłużej, nie mój poziom, ja nie wasz poziom, więc będzie to bezsensowne. Za 3-5 lat będzie w porządku, nie martwcie się.