Postautor: Dargas » pn 17 paź, 2011
Blurey, Ja też coś na ten temat powiem. Nigdy nie widziałem zetki nie będę się na niej zile wypowiadał. No, ale to, że powiedziałeś ze da się przerobić na 250ccm ciecz itp. pękłem ze śmiechu. Mówisz ze 250 tam wejdzie? No oczywiście ze wejdzie, ale powiedz mi jak go zamontujesz? Widać, że nie masz o tym pojęcia to jest już spawanie itp. Chyba ze mowa o jakieś innej 250ccm. Której nie kupisz pewnie w Polsce tylko w zagranicy? Zgadzam się z tobą ze silniki zetki są na 100% lepsze od silników GB., Ale co ty wiesz o ludziach z forum. Wszyscy, ale to wszyscy są młodzi liczy się tuning i prędkość, jaką osiągniesz a nie ile przejedziesz km na silniku zetki. I przestań mówić zenie ma możliwości tuningu tego silnika. Zresztą nawet tuning silnika auta każda część jest z innych krajów. A pomyślałeś o tuningu silnika zetki? Hahahha bez komentarza. A tak naprawdę to każdy się musi zastanowić czy to czy tamto. Jaosobiscie wybrałbym zetke. Z tego powodu, że jest więcej miejsca na nowy silnik. Wstawiłbym sobie konkretnego 4t. Znowu w GB wykonanie wahacza, krzywa rama od początku, mało miejsca na większy silnik. Ale jeśli chodzi o tuning seryjnego silnika to biorę od razu GB. A taka jest prawda ze wszystko to jedno wielkie badziewie. Bierz zetke jak turystka, a GB, jako zabawkę.