• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Motorowery z AM6

Rozmowy o motoryzacji.
Awatar użytkownika
MorasStreet01
Praktykant
Praktykant

Re: Motorowery z AM6

Postautor: MorasStreet01 » śr 26 sty, 2011

Choć to nie AM6, to Derbi Senda i Gilera SMT to fajne sprzęty. Najlepiej ciągną do trzeciego biegu - szatańsko <radocha> .
W sumie dużo dobrego słyszałem o Keeway'u X-Ray'u, ale to podróbka minerelli. Mimo to części są takie same i za małą kasę możesz mieć znacznie nowszy sprzęt niż te "markowe".

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Wilku1122 » śr 26 sty, 2011

Blurey, Już nie przesadzaj z ta wytrzymalością bo juz zaczyna mnie to wkurzać każdy gada gada a ja mam 25tysiecy imp3r 28 i moto chodzi a z tych japońców robicie jakieś cuda a wcale tak nie jest.Praca silnika to porażka, ten pierdzacy dźwiek, zmienianie biegow w 50tce co 5 sek też odstrasza jak widze to, i spalanie.Także idealy to nie są chodz wiadomo ze japonia do chin to niebo a ziemia ale nie przesadzajcie już.
Ostatnio zmieniony śr 26 sty, 2011 przez Wilku1122, łącznie zmieniany 2 razy.
PIEC!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » śr 26 sty, 2011

Wilku1122, tobie się nie podoba dźwięk 2t ale mnie się jak najbardziej podoba i już. Lubie zmieniać biegi a w am6 to jest przyjemność bo na każdym biegu ciągnie ładnie. Ty masz zrobione 28tyś ale ile przyjemności ty z jazdy miałeś? ile napraw? ciekawe czy byś tyle przejechał na 49ccm

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

piotrek350, Jagbyś poczytal moj temat o moim ogarze to byś wiedział ze na 49cm zrobilłem 22 tysiące i zmieniłem je nie z powodu ze sie zarżneło lecz w celu zwiekszenia mocy i w każdej chwili je składam i ciśnie dalej wiec nie mów jak nie wiesz.Co do biegów jak ma nie ciągnać jak co bieg to przyspiesza po 20 kmh i wiecej pierdzi niz idzie i po to 6 biegów;) Dobra koniec bo masz swoje zdanie i ja swoje
Ostatnio zmieniony śr 26 sty, 2011 przez Wilku1122, łącznie zmieniany 2 razy.
PIEC!

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Wilku1122, Jak masz mi tu zachwalać ogary i inne chińskie wynalazki to lepiej nie pisz tu więcej. Powiesz pewnie że ''jak się dba to się ma'' lub że trafiłeś na akurat lepiej skręcony egzemplarz tego motoroweru, tylko ciekawe czemu wszystkie nie są ''lepiej poskręcane''
Wole płacić więcej za paliwo i utrzymanie niż mam patrzeć na te chinole, jedni chwalą jedni narzekają a ja należe do tej 2 grupy.
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

piotrek350, Nie bedziesz mi mowił co mam robić wiec sie zastanów co piszesz.Poco kupujesz jak narzekasz kup sobie "japońca"i lej sobie nawet ropy ;)
PIEC!

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Wilku1122 pisze:Poco kupujesz jak narzekasz

Jak to kupiłem miałem chyba 13lat to wtedy to wydawało się bardzo fajne i dobre, nikt we wsi nie miał motorku więc nikt nie narzekał, nie czytałem nic o chinolach w necie i takie są tego skutki.
Wilku1122 pisze:kup sobie "japońca"

Żebyś wiedział że kupie, sprzedam tego, dopłace i kupie japońca i wiesz co nawet mi możesz nasrać do baku i pojedzie.
Wilku1122 pisze: Nie bedziesz mi mowił co mam robić

A ty nie będziesz mi pierd**** głupot na temat 2t!
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Pierdolą to cie może w domu ja tylko się wypowiadam na temat i to moto topic wiec mi nie będziesz mówił czy mogę czy nie i skończ już człowieku bo sie tylko hańbisz i jeżeli stosują u ciebie takie metody srania do baku na wiosce to pozdrawiam ;)
[
spokojnie ,nie unoś się tak ,bo będę zmuszony Cię ukarać ,ale rozumiem Twoje nerwy ,więc tylko ostrzegam //speeder
Ostatnio zmieniony śr 26 sty, 2011 przez Wilku1122, łącznie zmieniany 1 raz.
PIEC!

Obrazek

Obrazek

Belox
Praktykant
Praktykant

Postautor: Belox » śr 26 sty, 2011

"Jak to kupiłem miałem chyba 13lat to wtedy to wydawało się bardzo fajne i dobre, nikt we wsi nie miał motorku więc nikt nie narzekał, nie czytałem nic o chinolach w necie i takie są tego skutki"
Ja tam nie narzekam nic mi się nie psuje i jest git :D A co wql masz to naszych silników?

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Belox, Dokładnie jak bedziesz jeździł z głową to pojeździsz i nawet chińskim a nie z 50tki robic scigacza palic gume stuntowac itp
Ostatnio zmieniony śr 26 sty, 2011 przez Wilku1122, łącznie zmieniany 1 raz.
PIEC!

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Pawlos312
Weteran
Weteran

Postautor: Pawlos312 » śr 26 sty, 2011

Ja mam takie same zdanie mi się nic nie psuje i mi to pasuje. Osiągi też mi wystarczają. Ludzie to jest motorower, to nie ma zapie*da*ać, tylko przejeżdżać od punktu A do B. Taka prawda- "jak się dba to się ma".
piotrek350, ja jakoś mam 13 lat, ale byłem obeznany i wiedziałem, że jest to chinol, i że może się psuć.
Ostatnio zmieniony śr 26 sty, 2011 przez Pawlos312, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
mateusz167
Weteran
Weteran

Postautor: mateusz167 » śr 26 sty, 2011

Jak dbasz tak masz ;) ja nie narzekam mimo , że chińskie ;)

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Pawlos312, Ok masz 13 lat tylko jak ja miałem tyle to jeszcze nie było for o ogarach i innych, teraz jest pałno informcjii o tym sprzęcie.
Pawlos312 pisze:tylko przejeżdżać od punktu A do B

Zgadzam się z tobą, ale mój sprzęt mi tego odmawia. Ciekawe czy ty byś się cieszył z jazdy jak byś miał pchać moto przez 20km do domu bo nagle cewka się spaliła i iskry nie było. Albo 14km bo dętka pękła i to już 3 raz dętka mi pęka, albo się gaźnik zapcha, albo szprychy pękają( wymienione wszystkie na grubsze to juz nie pękają)albo to uszczelke spod głowicy wydmucha, o plastikach już nie wspone.

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » śr 26 sty, 2011

A nie chcielibyście po warnie piotrek350 i Wilku1122?
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
pavaczek
Administator
Administator
Pojazd: Ogar 900 110cc

Postautor: pavaczek » śr 26 sty, 2011

koniec tematu, temat nie dotyczy czy chińszczyzna jest lepsza od japońców tylko motorowerów z silnikiem AM6... kolejne posty nie na temat będą nagradzane

Wróć do „Moto-topic”