modó³ wm mugen sport cdti

brukx pisze:Dla mnie Audi forever <3 A najchętniej RS4 B5 2.7 bi turbo 380KM na serii + chip i wyciągniesz lekko 420KM

Ale wiesz, nie chcę z siebie zrobić "pieczonej kaczki po Smoleńsku"
xdmodó³ wm mugen sport cdti

Ale też nie przesadzajcie, przecież auta moich rodziców też znów nie są jakimiś furami, tylko zwyczajne samochody, które można spotkać na drogach.
[/URL]

przyszłych 

ahh ten klimat
poszedł w 2005 roku do znajomego za 50 zeta by żona miała czym dojeżdżać do pracy
na drugi dzień tatko pojechał po autko z ogłoszenia. Ford Mondeo mk1, 1.8 16V, 115km. Och jaki ja byłem wtedy podjarany
wtedy mondki mk1 stały po 10k, kupił za 8,5k z kompletem zimówek na stalówkach, mapa polski, ksiazka oryginalna od forda tyle ze po niemiecku, cukierkami Kopiko w schowku i pare innych bzdetów, czyli wzial auto jak stalo
pierwsza przejazdzka - bajka
przesiasc sie z 22 konnego autka do 115 mmm
służy nam do dziś, przebieg na tą chwilę ponad 260k i autko śmiga
osobiście czasem nim jeżdżę jak tatko ma dobry humor i mi da
jutro porobię jakieś fotki to pooglądacie
![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

No nic szkoda fiacika
Pojechali do salonu fiata i kupili cerwonego cinkwaka którym jeżdżą do dziś.
Raz jak wyjeżdżała z garażu na wstecznym to tak się rozpędziła że przejechała przez pół podwórka i uderzyła centralnie tyłem w orzecha (została wymieniona klapa z szybą błotnik i coś ta jeszcze i dach udało się wyprostować), potem mama miała stłuczkę na parkingu ale nie wiem czy przodem czy tyłem
A potem jak kiedyś wjeżdżała do garażu stanęła na górce i poszła otworzyć drzwi a nie zaciągnęła ręcznego ani nie włączyła biegu i auto zwyczajnie się stoczyło rozwalając drzwi czego skutki w ustawieniu drzwi są do dziś
Mamy jeden pojedynczy garaż w którym ledwo co można pogodzić cc z routerem
prawdziwa masakra
nie wiadomo co do czego jest

Mój tata jest listonoszem i średnio co 3 lata nowy samochód
z jego opowieści pierwszym samochodem był Trabant, podobnież szedł jak głupi bo było to 600ccm
No a potem 4 maluchy jak pamiętam 3 czerwone i 1 żółty
Potem nadszedł na gadzinę Wartburga w gazie
Następnie Poldżer też w gazie w kolorze red, gdy w Poldku poszło zawieszenie (efekt wożenia pustaków, cementu
)Po poldzie nadszedł czas na Nissan Micra K11 z silnikiem 1.0
Legenda głosi że ojciec nie wyciągnął v-max z powodu że miał wypadek niedługo po jego kupnie, Micra kompletnie do niczego, cudem było że mój tata przeżył gdyż Ford Scorpio uderzył centralnie w niego. No i nadszedł czas na samochód który mam do dziś czyli Daewoo Lanos 1,6 w gazie
Po kupnie z***ało się coś z silnikiem ale tata zna się na mechanice więc po pół roku był gotowy do jazdy
Alę że jest listonoszem i ludzie by renty nie dostali to w tym czasie zakupił Mitsubishi Colt 1.5 ben. którym jeździł pół roku
Aktualnie lanos ma ponad 201000 km a Mitsubishi przeszło w moje posiadanie i czasami pojeżdżę sobie po polnych drogach
A i w innym garażu jest jeszcze ukryty malczan którego garuję co dzień jak nie ma dziadka 

Ile poduszek masz? Ja miałem w swoim ABS, 2 el. szyby, El. lusterko pasażera, air bag kierowcy, Wspomaganie i tam jakieś duperele jeszcze 

Ale mam BS, 2 el. szyby, El. lusterko pasażera, wspomaganie i inne rzeczy
Ale nie wiem dlaczego mój chodzi jak samochód WRC czyli po prostu za***iście 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości