• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

co wybrać.

Rozmowy o motoryzacji.

co wybrac

cross 250
4
44%
nic
5
56%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
MAGIK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

co wybrać.

Postautor: MAGIK » wt 26 lis, 2013

Panowie mam zamiar kupić jakiegos crossa. , i tak znalazłem
http://allegro.pl/cross-250cc-kola-17-1 ... 70148.html
Jak by mi sie udało uzbierac na tego crossa to bym go kupił, tylko nwm czy warto zbierac kase na tego crossa.

Prosze o opinie czy to wogole ciagnie , jak z tym silnikiem itp

Dochodzi yamaha dt 80 ,nie moge dodac do ankiety wiec pisac pod spodem w poscie 'dt'
Ostatnio zmieniony wt 26 lis, 2013 przez MAGIK, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Volumne
Weteran
Weteran

Re: co wybrać.

Postautor: Volumne » wt 26 lis, 2013

1. Popraw linka
2. Zależy w jaki sposób chcesz go korzystać
Obrazek

Awatar użytkownika
MAGIK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

1 Poprawiłem
2 napewno najwiecej po polnych drogach, raz kiedys jakis wypad do lasu.

Awatar użytkownika
Czyżu15
Weteran
Weteran

Postautor: Czyżu15 » wt 26 lis, 2013

nie oplaca sie nowki kupowac lepiej uzywke za 1000zl dorwac , jak ma isc do katu to najzwyczajniej w swiecie szkoda 2.5k no chyba ze naprawdę chcesz ciezko pracowac i stracic kase, ktora ci sie nigdy nie zwroci
only vag

Awatar użytkownika
kamilek112
Praktykant
Praktykant

Postautor: kamilek112 » wt 26 lis, 2013

Fajnie się jeździ takim crossikiem ;) Ale lepszy by był, jakby był większy :)

Awatar użytkownika
MAGIK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

kamilek112 pisze:Fajnie się jeździ takim crossikiem ;) Ale lepszy by był, jakby był większy :)

A ile wzrostu masz bo ja 192-3 :D ciekawe czym dam rade ,kolega mial 125 i dawal rade na wzroscie 188

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: michau_ek » wt 26 lis, 2013

wielkościowo dobry dla 12 latka... masz ponad 170 cm wzrostu ? nie nie będzie ci wygodnie. przy takim wzroście koła min. 21/18

każdy może napisać, że jest zajebiście wygodny, nawet jak ma się 2 metry wzrostu, lecz przed napisaniem jakiejkolwiek opinii trzeba siąść na czymś innym niż taka zabaweczka - dopóki miałem tylko identycznego crossa, wydawał się być całkiem spoko, dopiero po przesiadce na coś większego zauważyłem, jak bardzo taka zabaweczka jest nie wygodna i mała.

nowego nie warto brać chyba, że masz zamiar dbać o niego, nie katować i wszystko co konieczne wymieniać od zaraz na nowe - tak aby utrzymać go w stanie "nowy". inaczej najlepiej kupić używkę w dobrej kasie, zrobić co trzeba na wstępie i za połowę ceny mieć identyczne moto, jak to kupione nowe PO miesiącu użytkowania.

Awatar użytkownika
MAGIK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

michau_ek pisze:wielkościowo dobry dla 12 latka... masz ponad 170 cm wzrostu ? nie nie będzie ci wygodnie. przy takim wzroście koła min. 21/18

każdy może napisać, że jest za***iście wygodny, nawet jak ma się 2 metry wzrostu, lecz przed napisaniem jakiejkolwiek opinii trzeba siąść na czymś innym niż taka zabaweczka - dopóki miałem tylko identycznego crossa, wydawał się być całkiem spoko, dopiero po przesiadce na coś większego zauważyłem, jak bardzo taka zabaweczka jest nie wygodna i mała.

nowego nie warto brać chyba, że masz zamiar dbać o niego, nie katować i wszystko co konieczne wymieniać od zaraz na nowe - tak aby utrzymać go w stanie "nowy". inaczej najlepiej kupić używkę w dobrej kasie, zrobić co trzeba na wstępie i za połowę ceny mieć identyczne moto, jak to kupione nowe PO miesiącu użytkowania.

Jeszcze trafilem na yamahe dt 80 , widac ze duza jest ,kolega ma 125 pamoetam ze byla taka w sam raz al jiz nie pamietam. A co do 250ccm pewnie jak bym kupic crossa to by korcilo zeby po katowac. .

Wróć do „Moto-topic”