szymo_97, Nie ważne czym się jedzie, 316 nie jest aż tak mocna (101km), kierowca BMW tak kończy - pytam sie dlaczego ? Bo napęd tył ? Nie rozumiem tego o.O Łukasz spoczywaj w spokoju, Śmigaj po niebieskich autostradach
Wszyscy majÂą prawo do szczĂŞÂścia ale nie wszyscy majÂą szczĂŞÂście do prawa
Alp3n, Akurat jeżdżę dosycz często tym z moim znajomym też 1,6 i compact i tak, waży tyle co mondeo MK3, jedynie na przyspieszenie dobre. Do 200 może i dobije ale zanim do tego dojdzie to można różaniec cały odmówić. Sam jeżdżę jak porąbany autem i nie o takiej mocy i wiem, że można "ładnie" wylądować czasem, Nie rozumiem jednego: Po ch*j są drzewa przy drogach ? Zamiast wycinać jeszcze je sadzą po***ani ludzie
Wszyscy majÂą prawo do szczĂŞÂścia ale nie wszyscy majÂą szczĂŞÂście do prawa
W Polsce jest takie przekonanie, że bmw + 18 latek = śmierć, tak samo jest ze ścigaczami, ale jak ktoś ma trochę wyobraźni i wie kiedy może przycisnąć, to pojeździ długo
A słyszycie strzały w tle? A może na brzozie się rozbili?
Zamiast skomentować to tak, żeby siary nie było, to już zaczynacie dorabiać ideologię, a bo ch**. BMW + Nastolatek. No dobra, sam tak myślę, ale tutaj się powstrzymam przez sam szacunek, jaki jednak we mnie jest.
A w Was? Nie możecie zatkać dziobów i nie komentować w taki sposób?