• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Promocja forum

Istotne sprawy dotyczące forum.
Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Re: Promocja forum

Postautor: BeNeK » sob 14 sty, 2012

jak chcecie można stworzyć str internetową np kiedyś jak taha tylko taką dla picu i żeby były tam reklemy przy których kliknięciu samym na nią się zarabia tam 10gr czy coś i np każdy by mógł tam raz dziennie wchodzić i może była by kasa na utrzymanie serwera z samych reklam

A reklamy na forum mnie wnerwiają jak wchodze na takie forum i mi migają 1000000 reklam przed oczyma i wyzamykac tego nie idzie to od razu je zamykam...
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

Awatar użytkownika
Lunatyk^
Weteran
Weteran

Postautor: Lunatyk^ » ndz 15 sty, 2012

Nie...... <nerwus>
Tylko nie te reklamy <uoee>

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » ndz 15 sty, 2012

Ja myślałem o takich co by były stale np na górze strony czy tam z boku a nie wyskakujących takich.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: BeNeK » pn 16 sty, 2012

na konkurencji też tak zrobił ich zarombiasty administrator takie to wkurzające że szok nawet jak nie wyskakuje

[ Dodano: |16 Sty 2012|, o 14:13 ]
chyba ze zrobili byście to w zakładce którą można zwinąć na stałe xd ale moim zdaniem to bezsens i wkurzająca rzecz

Ile kosztuje roczne utrzymanie forum ??

Można wpłacać kiedy się chce ??

Zawsze się znajdują osoby które robią zrzutkę i jest na utrzymanie forum i poprawnie funkcjonuje więc po grzyba wam te reklamy ?!?!?

[ Dodano: |16 Sty 2012|, o 14:14 ]
Jak chcecie to kutfa mogę wpłacić i to chymm nie małą sumę ale nie będę pisał na razie ile :) oczywiście sms bo inaczej się nie bawię w to xd
Ostatnio zmieniony pn 16 sty, 2012 przez BeNeK, łącznie zmieniany 1 raz.
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK

Lewa !!

Wróć do „Sprawy forum”