i jeszcze tata ma URSUSA C-330 2.0 diesel 1967r bez remontu silnika i jeździ jak żyleta 

i jeszcze tata ma URSUSA C-330 2.0 diesel 1967r bez remontu silnika i jeździ jak żyleta 

, samochód typowo do miasta ) spalanie około 3.9l-4.5l na 100km
) spalanie około 5.1l-6.3l na 100km
Rygiel pisze:Renault Clio II, 1.4 DCI, 66 Km, 2001r. (koni może mało ale zrywny jest, 150km/h jechaliśmy nie raz, samochód typowo do miasta )

Posiadam ten sam silnik tylko w Dacii Sandero w wersji 85KM bardzo oszczędny w trasie osiągnąłem spalanie poniżej 4L/100km normalna jazda
Zetor 5320

n0r3k pisze:w moim volvo 2.0 turbo diesel w trasie zeszło do 3 z kawałkiem bodajże
ps. brat już kupił - BMW e46 320i (2,3 benz. 170KM) szara na 18calowym OZ'cie
jest grubo

Powstało chyba z 1000 czy 1500 sztuk. Szczerze to od stania na dworze rdza go objada, miał robione progi ale drzwi od środka już łapie. Od nowości przejechał 189tys km i trzeba konkretnie przejrzeć i zrobić kilka rzeczy przy silniku bo przerywa, nie ciągnie jak powinien. Z resztą od jazdy mojej mamy to się nie dziwie
. Albo go zrobimy albo się coś nowego kupi 

Gabriel172 pisze:U mnie mała zmiana, więc przypomnę
Tata- Audi S8 D2 2000r w wersji LONG ( dłuższa wersja ). Silnik to znany 4,2l v8, 360 hp. Automat+Tiptronic.
Mama- Turbo pr0 dełu matiz w limitowanej wersji k-line XD łatwo go poznać po fioletowym lakierzePowstało chyba z 1000 czy 1500 sztuk. Szczerze to od stania na dworze rdza go objada, miał robione progi ale drzwi od środka już łapie. Od nowości przejechał 189tys km i trzeba konkretnie przejrzeć i zrobić kilka rzeczy przy silniku bo przerywa, nie ciągnie jak powinien. Z resztą od jazdy mojej mamy to się nie dziwie
. Albo go zrobimy albo się coś nowego kupi

u nas wterynarz nexią nabił 600 000 km i potem ją rozbił 

je***a ładna, no i dźwięk 6 garów
kiedys gdzies pojechał i zostawił bmw i kazał mi ją wprowadzić do garażu jak bedzie padać, to mam 2 filmiki jak odcine kręce 

Nie wiem czy pisałem ale u mnie doszło Seico jeszcze, a maluch sprzedany 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość