to samo wszystko co n0r3k, pisze. Wiem że szał zdjęć na nk był, co jedna dodała to kilka minut później kolejna
, a o facebooku to nie wspomnę. W szkole jedna była co miała każdego chłopaka co chciała, żadna miłość, tylko aby odznaczyć kolejnego ze swojej listy
z 5 czy 6 miała i ciągle zmieniała. Ostatnio koledzy byli i się wypowiadali jaka jest z niej ... nie powiem kto. W gimnazjum to nie ma co chodzić z dziewczyną, bo nie ma to sensu moim zdaniem. Aha to nie jest miłość, tylko zauroczenie, które przejdzie bo jakimś czasie.

Bubles pisze:Gimbaza to nie miejsce na szukanie miłości. xd
tam to można znaleźć wysokowydajne dyskotekowe lodziary
ale nie wszystkie są takie nawet tam 

Kiedyś była taka akcja, że laski z mojej klasy wbiły sie tym chłopakom pod prysznice
Potem cały dzień sobie opowiadały : " a Ty widziałaś jakiego on ma dużego ? ? "
Tylko te " foszki " o byle g*wno są denerwujące
ale ogólnie jest git 

Typ ten z kolei ma już laskę (laska 2 )i na tą co się w nim podkochuje ma po calosci pojechane ... Laska 1 z zazdrosci i odrzucenia przez nia typa , wpadła na pomysł by sie wlamac na fb swojej dobrej kolezanki (laska 3 ) i w jej imieniu napisała do typa , by zostawił laske 2 , bo laska 1 jest lepsza
Ogolnie gimbaza to najgorszy syf jaki jest z dziewczynami . Najgorsze sa te , ktore ciagle cos robia zeby bylo wokol nich duzo szumu i zainteresowania ,a to zwykłe ściery są i tyle 

wszyscy z niej leją a ona mysli ze jest fajna bo ma 4 kolezanki które ciagle sobie wszystko nawzajem komentują
żal

Przez własną głupotę mogłem ją stracić ale jakoś udało się odzyskać. Ma rodziców po rozwodzie mieszka z tatą i babcią. Na prawdę jest w porządku. Może nie jakaś sexbomba ale mi taka wcale nie jest potrzebna. Najważniejsze co to nigdy się nie kurwiła na boki, ma poczucie humoru, czasem wkurzająca ale to jak każda ma humorki
idzie z nią pogadać, zrozumie mnie, ja ją zrozumiem, wspieramy się. Jak na tą chwile niech ten związek trwa.
przez jakieś 5 godzin po zażyciu jest nie do zniesienia, totalnie, ostatnio jej zakazałem się do mnie odzywać po nich bo mi psycha siadała.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości