modó³ wm mugen sport cdti

[/center]
Jak zrobi sie dobrze to I 40k mozna zrobic lekka reka jedzac na dobrym oleju.
Yato, No, ma na pewno. Za 100km mu wybuchnie silnik

Outer pisze:Jak zrobi sie dobrze to I 40k mozna zrobic lekka reka jedzac na dobrym oleju.
Śmiechłem.
A sprawa przykra, ale wiadoma, te sprzęty dłużej niż 6 miesięcy bezawaryjnie nie przejadą, a przez 10000 km zwykle zdarza się coś, co robi zatarcie.
Sam chciałem kiedyś kupić nsr 125, ale koszta utrzymania większe niż w hayabusie 1300 i awaryjność typowego ogara 200 mnie zniechęciły.Yato, No, ma na pewno. Za 100km mu wybuchnie silnik
Jasnowidz się znalazł.
zapewne nigdy nie miales 2T wiec gadasz glupoty... znam nawet czlowieka ktory ma NSR po remoncie I przejechal juz 36K, a silnik dalej ma moc nieziemska, zreszta jazde nie liczy sie w miesiacach lecz w kilometrach poniewaz jeden przez 6 miesiecy zrobi 5km drugi zrobi 1561566265123km

Nie siej mitów. W Polsce zwykle jest taki schemat, pojeździ 1-1,5 roku, zrobi remont, coś naprawi, przejedzie średnio 5000 km i sprzeda i kupi coś normalnego, bo zdobędzie prawko. Ktoś odkupi i zrobi to samo, bo te maszyny rzadko kiedy jeżdżą bezawaryjnie ponad 10 tysięcy km od remontu.

ogarniesz i będziesz ganiał dalej
w sumie zjdąć głowicę ,zlać płyn z chłodnicy i tyle xD a i osprzęt zdjąć 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości