• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Cylinder 125

Czyli to co ma wpływ na osiągi.
Kolis97
Praktykant
Praktykant

Re: Cylinder 125

Postautor: Kolis97 » czw 30 sty, 2014

http://allegro.pl/pz22-gaznik-chinski-c ... 26927.html :P
Można osobiście odebrać i mieć za 55 nawet

Awatar użytkownika
Mikimi
Majster
Majster

Postautor: Mikimi » czw 30 sty, 2014

Co wy mówicie że Policja ma się przyczepić...Ja mam YX 140 i na badaniu technicznym nikt nawet tego nie sprawdził....a 140ccm to już coś..Policja skontroluje ? Śmieszne....Silnik nie ma żadnych napisów potwierdzający jego pojemność=brak dowodów. I kto ci się ma niby przyczepić do tego ? Silnik wygląda gabarytowo odentycznie jak 50ccm...macie może 2-5 mm różnicy ? Proszę was co to jest...Boicie się jak nie wiem, która policja patrzy na silnik -.- No ale jedna sprawa jeśli będziesz jechał "pseudo" 50-tką 110km/h to coś będzie nie tak i cię sprawdzą, ale to chyba jedyny powód dla którego Policja sprawdzi cię dokładnie.
Ostatnio zmieniony czw 30 sty, 2014 przez Mikimi, łącznie zmieniany 1 raz.

marek00542
Weteran
Weteran

Postautor: marek00542 » pt 31 sty, 2014

Mikimi pisze:Co wy mówicie że Policja ma się przyczepić...Ja mam YX 140 i na badaniu technicznym nikt nawet tego nie sprawdził....a 140ccm to już coś..Policja skontroluje ? Śmieszne....Silnik nie ma żadnych napisów potwierdzający jego pojemność=brak dowodów. I kto ci się ma niby przyczepić do tego ? Silnik wygląda gabarytowo odentycznie jak 50ccm...macie może 2-5 mm różnicy ? Proszę was co to jest...Boicie się jak nie wiem, która policja patrzy na silnik -.- No ale jedna sprawa jeśli będziesz jechał "pseudo" 50-tką 110km/h to coś będzie nie tak i cię sprawdzą, ale to chyba jedyny powód dla którego Policja sprawdzi cię dokładnie.
jeśli nie przekroczysz magicznych 45km/h to nic ci nie zrobią jeśli przekroczysz i cię namierza radarem to dowód ci wezmą i wyślą na badania diagnostyczne

Wróć do „Mechaniczne”