Tak ja mam taką chłodnicę. Powiem tak jeżeli chcesz mieć ją sprawną to musisz sobie dotoczyć inną końcówkę którą przymocowuje się do cylindra bo ta oferowana w zestawie to gówno, z którego cieknie olej. W ciągu tygodnia cały olej z silnika idzie się jebać przez tą właśnie końcówkę. Idź do tokarza pokaż tą końcówkę i niech ci stoczy kant który przykręcasz do cylindra by całą powierzchnią przyciskała uszczelkę do cylindra. Nie próbuj sam tego piłować bo za dużo spiłujesz i będzie jeszcze gorzej. Poza tym te chłodnice to jest tylko detal, dzięki któremu sprzedawcy ściągają kasę. Po 2-godzinnej jeździe była lekko ciepła, czyli ch*** daje. Jak by do chłodnicy była dodatkowa pompa oleju to okej chłodnica była by świetna no ale jako że o tym nie pomyślano jest to wielkim gównem, które w rzeczywistości nic ale to nic totalnie nie daje.
+Jeżeli cię to interesuje sprzedam ci tą chłodnicę za 100 zł z przesyłką kompletną. Używałem jej może z miesiąc, dodatkowo dam ci uchwyty do przymocowania jej co na allegro nie oferują. Kupowałem chłodnicę od tego samego typa z allegro, też czerwoną, więc jeżeli chcesz tanio i w takim samym stanie jak z allegro to wal do mnie na PW. Chłodnica co prawda fajnie wygląda z tymi wężami ale to jak wyżej napisałem detal