Macie jakieś pomysły na zarobek w wolnym czasie >?
Potrzebna kasa i nie mam pomysłów skąd wziąć, zima nie ma gdzie zarobić:|
Ps.Tysiaka mam,więc coś kupić sprzedać czy coś
,ale co ,...

,ale co ,...
Dużo się widzi np. chińskich motorowerów z zatartymi silnikami sprzedawanych za grosze. 

bumek pisze:Spróbuj kupować rzeczy tanio i sprzedawać drożej, czyli po prostu szukaj okazji.Dużo się widzi np. chińskich motorowerów z zatartymi silnikami sprzedawanych za grosze.

bzyk990 pisze:Popytaj sie o robote w okolicy

szymo_97 pisze:Tylko, że potem ciężko sprzedać taki motorower.
Wiem coś o tym.
Polecam Ci, jeżeli oczywiście się znać kupować zatarte silniki za grosze, przerabiać na 110 i sprzedawać po 450zł. Ja tak osobiście robię od czasu do czasu.

![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

[/URL]

...szukaj na tablica.pl okazji lub na allgro
Lunatyk^ pisze:szymo_97 pisze:Tylko, że potem ciężko sprzedać taki motorower.
Wiem coś o tym.
Polecam Ci, jeżeli oczywiście się znać kupować zatarte silniki za grosze, przerabiać na 110 i sprzedawać po 450zł. Ja tak osobiście robię od czasu do czasu.
Nie wiem czy na tym idzie zarobić.
Kupić silnik zatarty do tego zestaw 110ccm (jakiś używany wrak) i może uda się zarobić parę groszy . Na tym raczej nie idzie szybko zarobić

szymo_97 pisze:Lunatyk^ pisze:szymo_97 pisze:Tylko, że potem ciężko sprzedać taki motorower.
Wiem coś o tym.
Nie wiem czy na tym idzie zarobić.
Kupić silnik zatarty do tego zestaw 110ccm (jakiś używany wrak) i może uda się zarobić parę groszy . Na tym raczej nie idzie szybko zarobić
Uwierz, że idzie. Jeżeli kupujesz zatarte 110cc za 100zł, wał i reszta ok, dokupujesz tylko tłok z cylem i uszczelkami za 79zł i sprzedajesz za 400zł.
200zł na czysto, czas robienia silnika pół godziny, potem sprawdzenie go i zawiezienie na pocztę.
Wg mnie się opłaca. Czasami po 2 miesiące szukam tanio jakiegoś silnika i czasami się udaje.

MAGIK pisze:Lunatyk ja kupuje telefony do 150zl i sprzedaje zyskiem na allegro.aukcje robie do licytacji .na tym biznesie zarabiam 40-50dych...szukaj na tablica.pl okazji lub na allgro
,ale to za mało
Lunatyk^ pisze:
Może i tak,ale w tym problem że ciężko 110 za tyle kupić:)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości