na sucho trenowałem grubo ponad 1 rok i ciągle mi szło i to zayebiście ,pewnie dużo za mało kcal i ot.

na sucho trenowałem grubo ponad 1 rok i ciągle mi szło i to zayebiście ,pewnie dużo za mało kcal i ot.

MaraS pisze:''na sucho nawet trawa nie rośnie'' panowie.
jeść ryże , kurczaki , makarony , twarogi na noc i bdz dobrze 

. to zależy też kto co i jak. ja mam serwatki chyba z 15 kg i raz to jadłem
. Więc to na sucho też moim zdaniem rośnie.

) i troche sie tym interesuje(nie tylko silka),ale cos o sb napisze
(sucha masa, kaloryfer itp. jest) przy wzroscie 176cm

. A mam dopiero 16 lat więc z ch*** kasy sobie nie wytrzepie.. a na sucho nie przypakujesz 5kg w półtora miesiąca jak na odżywce, spidi widzę że dużo mówisz, wstaw swoje zdj i pokaż jak to u Ciebie rośnie 

dla mnie odżywki to siara ,wolę już dołożyć parę zł ,kupić jakiś delikatny Saa typu "deka" ,odblok i robisz formę ,jakiej na odżywkach nie uzyskasz . SPidi to samo było dziecko odżywek ,ale teraz widzę ,że zczaił i zamiast kasę w bagno to na kuraki ładuje

. No chyba że ty jesteś taki dobry gen/robisz dobry trening, że idzie Ci w tłuszcz
. Tutaj masz zdjęcie po 2.5 miesiąca na odżywce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99b ... 35d7d.html. Każdy jest mocny w gadce
.

powodzenia. I nie pi***ol że masówka jest tylko dla małolatów bo nie każdy ma dużo kasy na dobrą dietę która jest bardzo kosztowna.. A jak nie masz zamiaru pokazać zdj, to już lepiej nic nie pisz, bo poczytać w necie każdy sobie może i udawać znawce, pokaż efekt
tyle na ten temat.
poprostu mam wiedzę , nieco doświadczenia intuicję i jestem pewny siebie i arogancki . i jako taki wielki znawca kulturystyki powinieneś wiedzieć że popisywanie się cm , kg to żaden szpan bo nie o to tu chodzi
kiedy zrozumiesz , że to lustro pokazuje ci twoją formę wrócimy do dyskusji . Bo jak dla mnie jesteś kolejnym małolatem na super suplach z którego niewiele zostaje po pierwszym zgonie na melanżu . PozdroUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości