• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Siłka..;D

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Siłka..;D

Postautor: to&owo » pt 25 sty, 2013

ja pyerdole :D na sucho trenowałem grubo ponad 1 rok i ciągle mi szło i to zayebiście ,pewnie dużo za mało kcal i ot.

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

Postautor: MaraS » pt 25 sty, 2013

''na sucho nawet trawa nie rośnie'' panowie.
Kup sobie jakiś gainer typu gain bolic 600, solid mass, mutant mas + dobre odżywianie, dużo białka i witamin, no i oczywiście dobre treningi :))

Kumpel na początku ważył 62kg, po tym co mu powiedziałem i po odżywce 4kg przytył 6kg i zwiększył łapke o 5cm i ogólnie przytył :)))

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » pt 25 sty, 2013

MaraS pisze:''na sucho nawet trawa nie rośnie'' panowie.

siejesz typowy farmazon , ze bez supli to ni hoya :)
Trzeba mieć porządną szamę , bo gainery to tylko zastąpienie posiłków - nigdy nie zastąpią kury i ryżu . Na początku przygody z siłką wchodzi najlepiej , wraz ze stażem zaczynają się stagnacje wtedy należy sięgać po suple anaboliczne typu kreta a nie od takich zaczynać bo po co ?
Oczywiście gainerek do uzupełnienia diety jak najbardziej ale nie żeby ta dieta na tym gainerku sie opierała :) jeść ryże , kurczaki , makarony , twarogi na noc i bdz dobrze <troll>
<troll>

Awatar użytkownika
Brzeszczot
Specjalista
Specjalista

Postautor: Brzeszczot » sob 26 sty, 2013

Ja Wam powiem że na diety i inne nie patrze. Jem to co jem ja od zawsze w ch*j wpier**alam i coś tam rośnie :d. to zależy też kto co i jak. ja mam serwatki chyba z 15 kg i raz to jadłem :). Więc to na sucho też moim zdaniem rośnie.
bĂŞdzie moc!! ;)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

Postautor: to&owo » sob 26 sty, 2013

rośnie 12kg mięśni zrobiłem (do tego momentu się ważyłem ,potem nie wiem ile miałem kg) na sucho. tyle ,że ja po pewnym czasie ogarnąłem git dietę ,spałem 8 godzin i uważałem na swoje ciężko wypracowane mięśnie,

ziomalo2010
Majster
Majster

Postautor: ziomalo2010 » sob 26 sty, 2013

no siemano, jestem tu od kilku miechow ale dopiero teraz zauwazylem ze jest taki temat wiec skoro trenuje juz ponad rok(dopiero ;p) i troche sie tym interesuje(nie tylko silka),ale cos o sb napisze ;)
otoz dwa lata temu w lutym zlamalem lape i od lipca zaczalem bawic sie ciezarami(zeby wzmocnic reke)...tak sb o tym czytalem i powoli bralo mnie zeby cwiczyc. od listopada zaczalem wiec cwiczyc w domu(uczylem sie techniki itp.) a od stycznia 2012r. juz na "powaznie" z dieta i wgl...
moje rezultaty;
na poczatku na klatke 55kg, teraz ok. ponad 80kg :D
lapa z 29 na 34,5cm, przytylem z 58kg na 70kg :D(sucha masa, kaloryfer itp. jest) przy wzroscie 176cm :P
nog nie robie bo duzo biegam i gram w pilke nozna :)

suplementacja to dwa cykle na mono(powinien byc jeden ale po pol dawki bralem) oraz bialko i wegle, a no i jeden gainer :)

moj cel to 38cm w lapie i wszystko symtryczne(mniej wiecej)

pozdrawiam koksy ;)
Najlepsza muzyka to ryk silnika ;)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

Postautor: to&owo » sob 26 sty, 2013

ja grałem w nogę 6x w tyg. i trenowałem nogi 2x w tyg. i to było ciut za mało :P

ziomalo2010
Majster
Majster

Postautor: ziomalo2010 » ndz 27 sty, 2013

moze dla cb :p
miesnie potrzebuja regeneracji, a jak zrobisz trening na nogi i pojdziesz grac to nogi sie ciezkie wydaja..., ale kazdy robi jak uwaza ;)
Najlepsza muzyka to ryk silnika ;)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

Postautor: to&owo » ndz 27 sty, 2013

co jak co ,ale właśnie w momencie ,gdy przestałem oszczędzać się ,i nie grać w piłkę ,nie biegać bo szkoda masy zacząłęm w końcu rosnąć jak należy i uda mimo kontuzji kolana urosły ze 2cm w 2 miechy ,gdzie przez pewien okres mi stanęły w miejscu ,a nie mogłem iść na maxa ,bo miałem kontuzję ,więc wynik ok moim zdaniem. ale to też zdaje mi się ,że poprostu genetycznie szybko się regeneruje ,mi po imprezie styka 5 godzin snu i mogę na ostrej piździe iść trenować ,albo pracować.

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

Postautor: MaraS » wt 29 sty, 2013

zgodzę się z tym że dobra dietka jest lepsza od gainerów, tylko jest też dużo droższa ;)). A mam dopiero 16 lat więc z ch*** kasy sobie nie wytrzepie.. a na sucho nie przypakujesz 5kg w półtora miesiąca jak na odżywce, spidi widzę że dużo mówisz, wstaw swoje zdj i pokaż jak to u Ciebie rośnie ;)
Ostatnio zmieniony wt 29 sty, 2013 przez MaraS, łącznie zmieniany 2 razy.

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

Postautor: to&owo » wt 29 sty, 2013

5kg tłuszczu jest do zrobienia w 2 miechy :P dla mnie odżywki to siara ,wolę już dołożyć parę zł ,kupić jakiś delikatny Saa typu "deka" ,odblok i robisz formę ,jakiej na odżywkach nie uzyskasz . SPidi to samo było dziecko odżywek ,ale teraz widzę ,że zczaił i zamiast kasę w bagno to na kuraki ładuje :D

a swoich foto nie wrzucam bo ostatnie mam z maja ,a jakoś ze 3 miechy już na solidnym offie jestem bez diety ,snu i jedyne moje plany z kulturystyką związane ,to operacja przepukliny w jak najszybszym tempie
Ostatnio zmieniony wt 29 sty, 2013 przez to&owo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

speeder nie wypowiadaj sie na temat odżywek bo widze że się nie znasz ;). No chyba że ty jesteś taki dobry gen/robisz dobry trening, że idzie Ci w tłuszcz ;). Tutaj masz zdjęcie po 2.5 miesiąca na odżywce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99b ... 35d7d.html. Każdy jest mocny w gadce ;)).

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

lol nie znam się ,ze 4 gości z mojego miasta doprowadziłem do wykurwistej formy ,ale pozdro nie znam się. nie znam gościa ,który sluchając się mnie nie rósł. ale może to tylko fart.
ja nigdy nie robiłem więcej niż 2kg na miesiąc ,bo przy mojej wadze = się tłuszcz. nigdy nie udało mi się dojść do więcej niż 72cm w pasie ,rzeczywiście ,kiedy jadłem już ok 500g makaronu dziennie ,a nieraz i więcej zniknęły mi żyły z ud ,dołu brzucha .
a odżywki szału nie robią ,i taka prawda ,że to jest lipa dla małolatów żądnych masy. jedyne co moim zdaniem warto brać to kreatynę mono ,bcaa ,węglowodany ,białko ,ew te gainery. reszta działa jak placebo.

Awatar użytkownika
MaraS
Majster
Majster

omg... Dobra chłopie pokaże Ci jedno zdj, daleko szukać nie będę, mojego brata. A brał tylko masówkę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1c5 ... 07b00.html 46 w łapie, 98 waga, zero tłuszczu... zrób sobie to na sucho ;))) <brawo> powodzenia. I nie pi***ol że masówka jest tylko dla małolatów bo nie każdy ma dużo kasy na dobrą dietę która jest bardzo kosztowna.. A jak nie masz zamiaru pokazać zdj, to już lepiej nic nie pisz, bo poczytać w necie każdy sobie może i udawać znawce, pokaż efekt ;) tyle na ten temat.
Ostatnio zmieniony wt 29 sty, 2013 przez MaraS, łącznie zmieniany 1 raz.

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

nie muszę Ci zdjęć pokazywać , kilka osób z tego forum widziało , być może wyrażą tu opinię . A co do czytania w necie ... doradzanie czy nawet bycie pewnego rodzaju trenerem lepiej mi szło niż sama kulturystyka :) poprostu mam wiedzę , nieco doświadczenia intuicję i jestem pewny siebie i arogancki . i jako taki wielki znawca kulturystyki powinieneś wiedzieć że popisywanie się cm , kg to żaden szpan bo nie o to tu chodzi :) kiedy zrozumiesz , że to lustro pokazuje ci twoją formę wrócimy do dyskusji . Bo jak dla mnie jesteś kolejnym małolatem na super suplach z którego niewiele zostaje po pierwszym zgonie na melanżu . Pozdro

Wróć do „Off-topic”