ma ktoś może na kompie jakies ciekawe wzory tarczy liczniika do ogarka:) sam przeszukałem cały internet ale nie są zbyt fajne:) a ta co ja sobie zrobiłem jest taka nie zgrabna za bardzo:)
prezes, Ja je ściągałem, i sobie przerabiałem, tyle, że tuszu nie mam, a tak plik psd. można w Gimpie też przerobić, jest za darmo, to taki odpowiednik PS.
Ogarek75, Najpierw ściągasz te plastiki z wierzchu, ta od paliwa powinna lekko zejść, palcami złap, ta od prędkościomierza, zależy, jedna zejdzie lekko, a z inną się trzeba pomęczyć, śrubokrętem np.
ona jest na takiej igle osadzona i podważasz widelcem najlepiej i powinna wyjść. a co do włożenia jej z powrotem to nie ma najmniejszego problemu.. ciężej jest ją zdjąć niż z powrotem założć
Ogarek75 pisze:Ja zdjąłem wskazówkę w obrotku od Poldona, to nie da się jej przymocować.
O polonezie to my nie rozmawiamy...]
A wracając do tej wskazówki prędkościomierza to trzeba sporo siły użyć - tylko też trzeba to ostrożnie zrobić bo możemy ułamać.
Sorry za odświeżenie tematu ale według mnie nie został on jeszcze zakończony jeśli chcesz to znalazlem w necie pewną tarcze do zegara tu sobie możesz ją pobrać na 2 foto jest wyskalowana.
http://www.wrzucaj.com/771821
JeÂżeli ZginĂŞ To W Przekonaniu, ÂŻe RobiÂłem To, Co NaprawdĂŞ KochaÂłem...