Siema. Mam od kilku dni taki problem ze moj trial przestal palic z rozrusznika i z kopa na zimnym tzn. na kopa zapali ale trzeba sie okopac strasznie... musze pchnac go nawet i wtedy zalapie i jak jest cieply to normalnie wszystko elegancko, a zaraz po odpaleniu na zimnym nie trzyma obrotow i dziwnie chodzi dopiero pozniej chodzi dobrze. (kilka dni temu palil bez zadnego problemu ze ssaniem czy bez) i musze balic go bez ssania teraz bo jakby go zalewalo... ja nie wiem nie umiem za bardzo tym gaznikiem krecic... srobka bez sprezynki 90 stopni odkrecona od nowosci tak...nie mam glowy juz, nie znam sie na tym...
Spróbuj na początek wyczyścić gaźnik, później wyreguluj, tzn wkręć tą śrubkę od regulacji do końca i wykręć o półtora obrotu. Jak będzie nadal nie odpalać to musisz kombinować albo wkręcać albo wykręcać.
taaak ! wczoraj nie dalem odpowiedzi bo czekalem zeby go dzisiaj odpalic elegancko pali tak jak przedtem mozna zamykac
[ Dodano: |7 Sie 2012|, o 13:38 ] no ale co prawda dalej strzela troche z rury no ale nie traci mocy przez to i to mi nie przeszkadza i to pewnie gaznika wina