No mi się trochę trasa odwlekła w czasie - przyjaciółki mąż trochę choruje i jeździ z nim do lekarza tak więc przełożyliśmy to w okolice weekendu. Myślę że będzie ok bo dziś było takie jeżdżenie typu "tu załatwić,tam załatwić" i tak kilka razy. Zrobiłem "na luzie" 60km i sprzęt jeździ jak anioł - tak więc jestem spokojny. Jak już coś będę wiedział to dam znać którego dnia jadę.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziś miałem nie jeździć daleko - no i "wpadło" następne 111km.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wyjazd 5 rano w poniedziałek.

Pogoda ma być nie za ciekawa bo zapowiadają burze, ale może rano jeszcze ich nie będzie. Bubles - wychodzi na to że jadę w Twoje okolice. 

Miłej podróży 
Sama jazda wspaniała, pogoda pomimo niekorzystnych prognoz utrzymała się praktycznie do końca. Zdjęcia dodam jak wrócę w poniedziałek.

no ale chyba tak rano się nie zerwiesz :-D a miło byłoby poznać kogoś z forum. Jutro wracam, wyjazd około 6 rano tą samą trasą którą tu dotarłem. Outer, nic nie pokręciłem - możesz mieć krótką piątkę i dlatego moja długa czwórka może być podobna. I rada dla wszystkich którzy boją się gdzieś dalej wybrać. Trzeba być dobrej myśli, nie martwić się na zapas. Grunt to dobry olej w silniku, spokojne obroty i ewentualnie kilka podstawowych części jak świeca czy dętka z kompletem kluczy. Reszta sama wyjdzie, naprawdę nasze silniczki dają radę. No i oczywiście sprzęt przed wyjazdem musi być sprawny i przejść podstawowy przegląd.