poci mi się zbiornik przy kraniku ale to uj dało by radę jakoś czymś pokleić np poxipolem ale korek paliwa powala mnie na kolana
jest na kluczyk którego nie mam i nie mogę takiego znaleźć... strasznie nietypowy jakiś taki
albo znajdę jakiś korek ze zbiornika o podobnym wlewie albo walnę mu zbiornik z mz 150 albo może ktoś zna jakiś motorek o podobnej budowie zbiornika
później będzie się myślało nad dalszymi planami
, opona przód kostka bo tył ciągnie a przód nabił mi się błotem i jeździ jak w zimie po lodzie... itp itd
felga się kręci w oponie jak głupia i ledwo jedzie ale do domu dojechał

Za ile i jak się sprawuje

pomaluj tak jak mówił Adrol 

a ta to cały czas wheelie wheelie wheelie xd
daje naprawdę świetny jak dla crossa głos
i jak się usiądzie i trochę się pobawi manetką nawet na niezbyt wysokich obrotach... to z tłumika dźwięk dudni aż miło... dźwięk ala 400-600ccm

wszystko zalezy od przełożen no i srodka cięzkości
szkoda sprzedawać zwłaszcza tego silnika chyba ze sprzedałbyś rame a silniczek zostawił do innego projektu 

W kymco muszę jeszcze wymienić klocki hamulcowe oraz szlag go wie czy dam radę odtłuścić tarczę hamulcową... wymiana uszczelniaczy w przednim zawieszeniu i oleju oraz opona z tyłu już mizerna

A ile gdzies tak to leci i jak sie zbiera ? A jak dobrze na koło idzie to już w ogóle bajera 

jakie plany w pracach dalej ? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości