Jest taka sprawa, zanjomy z Holandii robi małą wyprzedaż rzeczy z garażu, co ciekawe nie są to jakieś byle jakie części, tylko japoński stuff
, więc jeśli byłby ktoś zainteresowany, jakąś z niżej wymienionych części to kontakt PW, a cena w zależności od ilości chętnych (koszty przesyłki są dość wysokie). Oto części jakie oferuje:
-Wałek rozrządu do 50-110, raczej na pewno biorę, jak nikt z forum nie będzie chciał to poleci trochę drożej na allegro
,
-tłok 52,4mm HC Japońskiej firmy DRP, nieco używany, ale w bardzo dobrym stanie, sprzedawca mówi, że jest do lifana 120, czyli ogólnie chinole 125 na sworzniu 14mm.
-różne króćce w różnych rozmiarach od 17,18,20 do 22-26mm przelotu, (tutaj nie jestem pewny pochodzenia)
-tłok HC pod głowice 50ccm i średnica 51mm (85ccm)
-Sportowy tłok HC pod głowicę 50ccm i 51mm (zamiennik dla starej takegawy, wstępnie oferowałem go użytkownikowi gringocorp, bo on takiego szukał)
-sportowy japoński tłok HC do yx 140 itp. średnica 56mm
-Tłok jak wyżej 54mm, do 50-110 sztuk dwie
-sportowy tłok replika takegawy, pod głowicę 72ccm 52mm (jak nie znajdzie sie chętny to sam go wezmę)
-kolejny tłok HC 52mm
-zwykły japoński tłok 54mm
-jak wyżej tylko 56mm
cena każdego z tych tłoków to około 500zł na japońskich stronach (tutaj w cenach około 200zł-250 z przesyłka), niektóre to naprawdę rodzynki, jeśli ktoś chce coś to proszę szybko się decydować, bo w poniedziałek-wtorek wysyła mi paczkę, jeśli będzie nas więcej cena spadnie.
Pozdrawiam