Mnie pz19 ze zmiany z 72 na 125 nie potrzebował regulacji.michau_ek pisze:przekonaliscie, w weekend postaram się go zalożyć i zacząć powolne 1000km;)
gaźnik.. oczywiscie wolałbym dołożyć i kupic firmowy ale nie ma nic do 100,120 zł.. jakbyście mi taki znaleźli to biore;P jeśli przez dłuższy czas nie będzie żadnej ciekawej oferty to chyba kupie chine no bo co zrobić.. i teraz pytanie.. bo ja do tego silnika chce narazie zamnontowac pz19 z starego silnika i czy wtenczas trzeba dać więcej mieszanki? czy regulować jak zawsze?
[/URL]

efekty tego są takie, że ogar idzie jak każdy inny. Zero różnicy 

[/URL]
![:] :]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/kwadr.gif)

niby jezdzilme 50-60 ale juz po niecalych 50km na 3 dzien pocisnalem go na prostej do 75
i potem dalej w miare spokojnie i znowu za jakis czas tak do 70 i jest ok
po 300 km wymiana oleju i git
z calym silnikiem troche inaczej robilem bo mialme moduł zablokowany ale zaluje ze go nie wymienilem bo lepiej moim zdaniem dotarłem to 72cc 

)

gaźnik wstępnie wyregulowany aby trzymał obroty, lecz nie jest jeszcze dobrze,co mi się bardzo podoba to skrzynia do góry luz 1234 w dół, nie będzie mnie kusiło aby w czasie jazdy wrzucić luz xP. dalej ogólnie to co mnie martwi;

napiszcie mi cos więcej.. np co z tym przegrzewaniem, buchem spalin.. no i z tymi kablami 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości