dla ciekawostki. Myślę, że na Forum są ludzie, którzy znają Mnicha. Mój padł 22go a Jego 23. Niebieski Romet k 125 padł przy przebiegu 64000 km.

dla ciekawostki. Myślę, że na Forum są ludzie, którzy znają Mnicha. Mój padł 22go a Jego 23. Niebieski Romet k 125 padł przy przebiegu 64000 km.

. kuba2354, No nic, takie życie
. A ta DT to 50 ma być ?

) jak twierdzi A&R GROUP zostały spowodowane niewłaściwym użytkowaniem pojazdu. Po 400 km docierania (tego drugiego) zeszło prawie 800 ml. oleju. Był słaby, nie mógł ze mną ruszyć na jedynce.
masakra... A co do DT to 50 lub 80/50. Myślałem nad CPI ale Gabriel172 ma cpi . I głupio by było, żeby 2 osoby na forum miały takie same maszyny. Ale prawie 300 osób ma Ogary.
ale myślę jeszcze nad jakąś TZR lub czymś z Minarelli. Oczywiście LC i 6b. 

Poszukaj, młode roczniki są w atrakcyjnych cenach 

Nic nowego

mi nie. Zapłaciłem 3500 zł. I co? Teraz ewentualnie lifan lub zongsheng. Ale ojciec mnie na Varadero namawia.
i tak chyba zrobię. Ale najpierw A1. Wymagania ojca i matki. Mam do wydania jakieś 3200 więc chyba tzr odpada. To padline dostanę. Może aeroxa ale to znowuż kibel, a tego nie chce. Chyba że pójdę na B1 i kupię sobie Fiata 126p z silnikiem 1.2 mpi z punto 75 KM. I byłaby faza.

nie. Mają podróbki am6 tylko yamaha tzr ma am6Goger pisze:derbi sendy maja am6 ale ok....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości