Informacje o tym zlocie usłyszałem 3 tyg. przed imprezą. Na City Run 3 City szukałem kolegów, ale ten chciał, ten nie mógł, ten ma kartę a motoru brak.. W końcu kolega Nikodem się zgodził i o 8.00 wyruszyliśmy z Leźna do Hali Olivia w Gdańsku. Po drodze zatankowaliśmy, wjechaliśmy na dach Galerii Bałtyckiej. No i jesteśmy. Ustawiliśmy się koło Dniepra czy Urala, CBF 125 i HD. Po chwili ujrzałem jakąś flagę na kufrze. Motor znajomy. Patrzę, a to kolega Bartek na Motobi Żbik. Pisał on na PJ blogi pod loginem "skuter2-->skowi". Jak wiecie Bartek miał wypadek.
Pogadaliśmy, pośmialismy się. Wkoncu przyjechały takie machiny... Chrom, mat, metalik. I ruszamy na paradę. Ruszamy z Nikosiem w blasku motorów i chromów. Stoi TV, radio, ludzie machają. Przede mną jechał dziadek na HD co miał Radio RMF FM włączone.
Obok jechał Nikoś i Burgman. Reszta wbila się na obw. 3M a ja z Nikosiem nawróciliśmy i do Gdańska na parking, gdzie miała być kolejna cz. zlotu. Byliśmy 3,4 motocyklistami na placu. Po chwili przyjechała parada. My poszliśmy na plac główny, gdzie miały się zacząć pokazy stuntu. Mały plac to małe pole do popisu. I tak zrobili wrażenie. Połamana blacha, połamana klatka. Ale się podobało.
Impreza super zorganizowana. Muszę jechać na zakończenie sezonu.
Gdansk, Hala Olivia, Al. Grunwaldzka.
08.05.11
Uploaded with ImageShack.us
Bonus: Gleba . Zarył klatką o glebę i sruu.
Proszę.
Dodawajcie swoje relacje.

---> 

[/URL]
Na mszę może poszło z 20 osób a reszta gadała o motorach. Ja sam bo nie było nikogo znajomego więc podchodzi do mnie gość co ma CBR 600 no i pogadaliśmy trochę i potem facet powiedział jak jedziemy więc każdy wyjeżdża i przy odpalaniu każdy do odcinki ale ja nie bo nie będę sobie siary robił a po za tym jakiś chooper chyba bez tłumika bo ryczał jak głupi zagłuszył wszystkich
Ale niedługo dodam więcej i jakiś filmik

Ale jest spoko. I to jakiś Zipp.