brukx jeśli masz wymiary np właśnie 2.5-17 to to 2.5 pomnóż sobie razy 2.54 i to co wyjdzie pomnóż przez 10. Profilu (tj. wysokości) w tych wymiarach nie ma podanego.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
Ja osobiście kupiłem taką samą w tym serwisie za 70 zł Sklep jest wporzadku za przesyłke nie płacisz, jak coś jest nie tak to zadzwonią przesyłka szybka.
brukx, czemu nie w sklepach bardziej się opłaca niż od tych z alledrogo wysyłke ci dają za darmo i w ciągu 2 dni masz paczkę na chacie ale jak tam wolisz
Ostatnio zmieniony ndz 24 lip, 2011 przez Wilku1122, łącznie zmieniany 1 raz.
Wie ktoś jak to jest z kupowaniem w serwisie NETCAR.PL? Jak się założy konto to są jakieś dodatkowe opłaty? Jest jakaś aktywacja za opłatą? Czy normalnie- zakładasz konto, kupujesz, robisz przelew, czekasz na paczkę?
http://moto.allegro.pl/heng-shin-tire-1 ... 41291.html co myślicie o tej oponce??? Kurde kupił bym ją bo mam łysą z tyłu ale chciałem już malować plastiki a później nie wiem czy taką w takiej cenie znajdę mam 370zł ale 200zł muszę odłożyć na silnik a resztę chciałem dać na malowanie chłopaki co robić???
ma ktoś w ogarze oponę 100/80??? albo w innym moto
Chciałbym zobaczyć jak wygląda 100/80 na feldze w "motorowerze"
Ostatnio zmieniony wt 26 lip, 2011 przez BeNeK, łącznie zmieniany 1 raz.
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...