plandeka mi się bardzo podoba

speeder pisze:staraj się edytować posty, by tak jak teraz nie było trzech pod sobą
plandeka mi się bardzo podoba
.
Nie wiem jak usunąć posta, bo tak bym scalił do kupy. 
. 

z plandeką fajnie zrobiłeś, jak moro to cały motor
i jeszcze co do zainteresowania tematem, nie jest tak źle
w kilka dni do drugiej strony doleciałeś, ja na innym, może popularniejszym forum przez całe wakacje może miałem z 15 postów jak swojego rumaka nabyłem 

forum wymiera, bo odpadla ekipa, ale poowoli rozruszam to forum
aktywnosc masz spora, jedynie mega porobione chinole zbieraja sporo kom 

Latos pisze:Swojego rzęcha musze przedstawić, ale jakoś nie mam kiedy

Będę na kompie to zapodam zdjęcie, a po nowym roku lub jeszcze jutro dodam jak siedzi na moto. 
A jak siedzi na moto dodam po nowym roku. 

Latos pisze:Zippa nekena posiadam, stoi teraz rozebrany i na ferie planuję go robić, może jakieś zdjęcia pyknę to będzie przedstawiony

Jak na razie odkładam sare, jest już 100 w kieszeni, w 250zł powinienem się ze wszystkim wyrobić bo do tego dochodzi jakaś szpachla, baranek na spód zaprzęgu i wewnątrz podłoga, papiery, rozcieńczalniki itp. 

Mirek pisze:A nie myślałeś nad lakierem khaki? Widziałem kiedyś ruska właśnie w tym lakierze i też ładnie wyglądał
myślałem, żeby zrobić rame motocykla jak i zaprzęgu w czarno a reszta w jakiś taki jasny piaskowy np. Ral 1001/1011, kozak by siadlo.
Ale znając mojego ojca to pewnie się skończy te malowanie tylko na planach.. Chociaż zobaczymy. 

Zabieram również bagnet oleju silnika i dyferencjału, dekielki zaworów, dekiel aparatu zapłonowego, może kierownicę, klamki i mocowania do polerowania - Przelece aluchromem i będzie ino gwizd.
D

ten 1001 jest trochę za jasny. Malować chcesz sam czy chcesz go oddać do lakiernika ? ![:] :]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/kwadr.gif)

Mirek pisze:Ral 1011 byłby zdecydowanie lepszy i wg mnie bardziej by pasował do tego motocyklaten 1001 jest trochę za jasny. Malować chcesz sam czy chcesz go oddać do lakiernika ?
najbardziej sie obawiam kolyski bo jednak to duzy element I nie chce zaciekow jakichs porobic ale problemu raczej nie bedzie. Kase znowu odkladam I jak bedzie pewna suma to zamawiam wszystkie gumy na cale moto jakie sa mi potrzebne w razie remontu bo na wakacje jednak go bede modzil.
Pod kosz, wachacz, amortyzatory, itd. 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości