, wtedy sie nad tym walbro zastanowie
iskrownika jednak nie musze kupywać bo ładowanko jak i swiatła świecą idealnie na wolnych i duzych obrotach
, dziś może dodam filmik z drugiej przejażdzki troche podregulowalem gaźnik ale łapie lewe bo uszczelka w nim tez kiepska także dzis zamawiam nowy.

, ten orginalny 1 tłoczkowy był tragiczny jak klocki sie konczyły to same wypadały z zacisku raz prawie sie zabiłem i o mało nadgarstków nie połamałem jak na prostej drodze wyskoczył mi klocek a o tym nie wiedziałem i tłoczek w tarcze przy hamowaniu zajechał, a mało tego to nie pierwszy taki przypadek w pro bo kumpel miał tak samo 

, zmodziłem jednak ten zacisk i w piątek może na paktykach dorobie adapter :3

napewno czerń i czerwień ale co w jaki kolor konkretny plastik możecie coś doradzić ev jakiego vtunera bylbym wdzięczny

, minusy to rozbite oczko od oleju i mała dziurka w pokrywie sprzęgła podobno dlatego nie jeżdzony ale kupiony od ziomka także raczej zapewniał ze do konca był sprawny
i co dziwne w tym wynalazku byly 2 rury wydechowe i są w glowicy otwory na 2 rury
a tu pare fotek
, i ile to bedzie miało kunia tak na oko ? z 18 ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości