brakuje już takich ludzi na tym forum
ja jak nieraz coś takiego napisze, to zaraz ''pasjonaci'' na mnie wsiadają i nie mam nic do powiedzenia

Pamiętajcie! najlepsza ocena, to szczera ocena!
bez obrazy ale całe to moto to jedna wielka sraka![]()

Sam płakałeś jak pisałem w jakimś wieś tuningu, że badziewie, że hejtuje...
Pisali do ciebie normalnie w ten sam sposób, jak do mnie, czy oni mają bindy i sobie wklejają gotowe texty?
Bo text, masz xx pojazd i myślisz, że jesteś lepszy, wy***rdalaj, jest tak oklepany, że szok xD.

Kod: Zaznacz cały
to, że to przypomina honde ma być jednoznaczne z tym że jest super hiper świetne i piękne? 
A baza pod cafe rewelacyjna

Tyle ode mnie bo 7 ostatnich stron tematu nadaje się do usuniecia ...

80% osób na tym forum nie trawi wszelkich przeróbek doszukując się że nie ma to sensu , nie ma to wyglądu oraz mają wybity schemat Przeróbka chiny = strata kasy + wieś tuning + duży hejt

Dominik dodał jedno : " Bez obrazy " Czyli chciał tylko wyrazić co myśli na 1 rzut oka na moto ale nie obrażając i nie demotywując właściciela i za to szacunek dla dominika

Spokój , tylko spokój was ulatuje
. Dokładnie tak , jest mały koszt tylko ciężko się pilnowac tego dobrego smaku gdyż każdy ma inny gust i dla jednego granica bedzie przekroczona a dla drugiego będzie to cudo
No cóz , clowiek to smiesna konstrukcja 

I koniec spamu tutaj , porozmawiajmy kulturalnie w tamtym temacie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości