• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Toros el clasico

Zaprezentuj swoją maszynę
to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Toros el clasico

Postautor: to&owo » pt 27 gru, 2013

fest kiera :D

Awatar użytkownika
tobiasz928
Majster
Majster

Postautor: tobiasz928 » pt 27 gru, 2013

Z tą kierą wygląda całkiem nieźle :>

Awatar użytkownika
Dominxd
Weteran
Weteran
Pojazd: CBF 500

Postautor: Dominxd » pt 27 gru, 2013

bez obrazy ale całe to moto to jedna wielka sraka :/

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » pt 27 gru, 2013

Dominxd, haha brakuje już takich ludzi na tym forum :D ja jak nieraz coś takiego napisze, to zaraz ''pasjonaci'' na mnie wsiadają i nie mam nic do powiedzenia :)
Pamiętajcie! najlepsza ocena, to szczera ocena!
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » pt 27 gru, 2013

Pamiętajcie! najlepsza ocena, to szczera ocena!

Sam płakałeś jak pisałem w jakimś wieś tuningu, że badziewie, że hejtuje...

bez obrazy ale całe to moto to jedna wielka sraka :/

Ależ pewnie, że tak, chłopaczek dostał kurde taką okazję, bo ma chińskie wcielenie super uber hondy cb 50(uwielbiam starą japonię1!!@2) i ją po prostu obsrał.

btw, n0r3k

Pisali do ciebie normalnie w ten sam sposób, jak do mnie, czy oni mają bindy i sobie wklejają gotowe texty?
Bo text, masz xx pojazd i myślisz, że jesteś lepszy, wy***rdalaj, jest tak oklepany, że szok xD.
Ostatnio zmieniony pt 27 gru, 2013 przez Outer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » pt 27 gru, 2013

to, że to przypomina honde ma być jednoznaczne z tym że jest super hiper świetne i piękne?
Sam płakałeś jak pisałem w jakimś wieś tuningu, że badziewie, że hejtuje...

szczerze w to wątpie
Pisali do ciebie normalnie w ten sam sposób, jak do mnie, czy oni mają bindy i sobie wklejają gotowe texty?
Bo text, masz xx pojazd i myślisz, że jesteś lepszy, wy***rdalaj, jest tak oklepany, że szok xD.

a tego to nie czaje :)

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » pt 27 gru, 2013

Kod: Zaznacz cały

to, że to przypomina honde ma być jednoznaczne z tym że jest super hiper świetne i piękne?

To jest honda 1:1 i dzięki temu, że jest to odrodzona super mi się podobająca i nie tylko mi legenda motoryzacyjna, tak ten pojazd jest super hiper świetne i piękne. A baza pod cafe rewelacyjna.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » sob 28 gru, 2013

A baza pod cafe rewelacyjna

z tym się zgodze, ale baze trzeba umieć wykorzystać :)

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Postautor: Shadow143 » sob 28 gru, 2013

n0r3k, Outer, Postaram się aby to moto wyglądało na cafe racer chodź może nie będzie w 100% ;p
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Postautor: Monster96 » sob 28 gru, 2013

Boże , czy ty to widzisz ?! - Jeden wielki spam o gustach i sensie przeróbek chinolków .... Ludzie powiedzmy sobie raz i koniec , Chinolki nie sa dobrymi maszynami z seri i jest loterią by bedzie awaryjny czy nie , Chinolki sa jednak bardzo podatne na KAŻDĄ przeróbkę , 80% osób na tym forum nie trawi wszelkich przeróbek doszukując się że nie ma to sensu , nie ma to wyglądu oraz mają wybity schemat Przeróbka chiny = strata kasy + wieś tuning + duży hejt . Tak jest , to są fakty no ale ludzie , wyrażajmy ta opinie , jak już ktoś nie umie wyrazić jej bez obrazania no to trudno , niech będzie ostra ( choć taka opinia nic nie przynosi dobrego a raczej tylko stratę nerwów ) ale pozwólmy autorowi robić co chce z swoją maszyną , jego motocykl i robi go pod siebie , jeśli będzie chciał to z tyłu wywierci dziurkę i będzie każdej nocy go ruchał i co nam do tego ?! .m Troszkę spokoju , poszanowania innych , żyj i daj żyć innym :) Tyle ode mnie bo 7 ostatnich stron tematu nadaje się do usuniecia ...

P.S Dodam jeszcze że opinia Dominikxd jest bardzo ostra ale z kulturą , nie jest ona taka jak twoje nor3k . Dominik dodał jedno : " Bez obrazy " Czyli chciał tylko wyrazić co myśli na 1 rzut oka na moto ale nie obrażając i nie demotywując właściciela i za to szacunek dla dominika . Widzisz norek , jedno słowo a zupełnie inaczej sie odbiera :)

Wracając do torska , robisz cafera , może skusisz się na 2 stronny srebrny wydech ? ;>
Ostatnio zmieniony sob 28 gru, 2013 przez Monster96, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Honda Szybsza niÂż wyglÂąda !

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

80% osób na tym forum nie trawi wszelkich przeróbek doszukując się że nie ma to sensu , nie ma to wyglądu oraz mają wybity schemat Przeróbka chiny = strata kasy + wieś tuning + duży hejt

bo jak przeróbka nie ma sensu ani wyglądu, to jest to strata kasy, i przeważnie wieś tuning. no więc o co chodzi? :D
chinol ma to do siebie, że w nim bardzo tanim kosztem można zdziałać cuda.
na moim przykładzie - w ogarze zmieniłem kiedyś praktycznie wszystko. koszta? prawie żadne. ale trzeba mieć wyczucie i wszystko robić ze smaczkiem.

Dominik dodał jedno : " Bez obrazy " Czyli chciał tylko wyrazić co myśli na 1 rzut oka na moto ale nie obrażając i nie demotywując właściciela i za to szacunek dla dominika

aha, w takim razie gdybym napisał ''bez obrazy, ale jesteście po***ani i ch** wam w du**'' to wszystko byłoby ok?

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

n0r3k, 'bez obrazy, ale jesteście po***ani i ch** wam w du**'' xD jak zwykle bierzesz wszystko za ostro ale w pewnym sensie tak bo można uznać że mówisz to żartobliwie lub jest tak źle że chcesz wywołać wstrząs ale nie masz zamiaru nikogo obrazić ;) Spokój , tylko spokój was ulatuje :D . Dokładnie tak , jest mały koszt tylko ciężko się pilnowac tego dobrego smaku gdyż każdy ma inny gust i dla jednego granica bedzie przekroczona a dla drugiego będzie to cudo :D No cóz , clowiek to smiesna konstrukcja :D

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Dobra Shadow143, nie chce mi sie czyścić tego tematu, jak chcesz to go tak zostawie, a jak nie to założ nowy a ten usune.

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Panowie : http://forum.moto-4t.pl/viewtopic.php?p=122416#122416 :) I koniec spamu tutaj , porozmawiajmy kulturalnie w tamtym temacie ;)

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Postautor: Shadow143 » sob 28 gru, 2013

n0r3k, Niech już tak zostanie bo nie chce mi się robić na nowo.
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Wróć do „Nasze motocykle”