Śnieg powoli puszcza, szosa już czarna się robi, więc dla mnie sezon rozpoczęty
Odbyłem dziś swoją dziewiczą jazdę po zakupy, nawet wróciłem szczęśliwie do domu
Po drodze widziałem użytkownika CZARO, który walił z buta do domu
... Ogar odpalił za drugim kopem, a nie paliłem go od miesiąca. Wczoraj wymieniłem w nim kilka śrub gorszych na nowe, przykręciłem uchwyty do pługa, bo od jesieni jeździłem bez nich. W listopadzie miałem niezłego pecha. Ktoś po ciemku wlazł do garażu (chyba sąsiad) i mi go przewrócił. Pękł mi pług i lusterko. Następnego dnia kupiłem żywicę i skleiłem pług od środka, trzyma się bardzo dobrze, nawet za bardzo nie widać że pęknięty
. Lusterka kupiłem za 22 zł, bo przy moim szczęściu, to pewnie za miesiąc będę drugie kupował. Malowałem też tłumik, bo już mi zaczynał rdzewieć. Zastanawiałem się nad sprzedażą na jesieni, ale jeszcze nie jestem do końca przekonany
...

Wole z buta bo jeszcze się zabije
Po ch** sprzedawać?Dobre,ładne moto,świeży zestaw 72cc to tylko latać a poza tym nie opłaca się sprzedawać bo strasznie staniały 

A śladu po klejeniu prawie nie widać
Szkoda że takie prace mi nie wychodzą 

,z tego co widzę to nie masz pasków na ranty (zdjęcia nie działają jak się chce powiększyć)
.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości