• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Siema :)

Po rejestracji wypadałoby się przywitać :)
Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Siema :)

Postautor: ZiomeK » pt 12 lis, 2010

Hej :) Jestem Ziom97, a właściwie Kamil :) Posiadam Ferro 901-4, mam nabite 1400 niecałe :) Mam 13 lat, mieszkam w miejscowości Drożdżak, lubelskie :) Interesuję się motocyklami rzecz jasna, samochodami i ogólnie grzebaniem w czym popadnie :)
PS. Na starym forum też mam ten nick :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Siema :)

Postautor: to&owo » pt 12 lis, 2010

Siemacie
Jestem Piotrek ,mieszkam w Księżopolu ,małej wsi na mazowszu :) Kocham tuning motocykli,wędkarstwo i jak każdemu z Ogar900.pl wiadomo MMA :) Jak kolega wyżej na Ogar900.pl mam taki sam nick :D

Awatar użytkownika
Prelude
Administator
Administator
Pojazd: Corsa C FL
Podziękował : razy
Kontaktowanie:

Postautor: Prelude » pt 12 lis, 2010

Elosza!
Więc jestem Gabriel, mam 13lat, interesuję się, komputerami, grami, telefonami oraz motoryzacją od urodzenia, właściwie dlatego, że mój tata jest mechanikiem i mnie tym zaraził. Mieszkam na zadupiu :D Maszewie, w województwie zachodniopomorskim, blisko Szczecina. Posiadam łogara 900 Racinga '09, narazie wytrzymał ze mną 1502km, i chyba jeszcze mnie nie znienawidził :) Na .pl mój nick to GeeK, ale na tamtym forum, sobie właściwie tylko czytałem. Wiec mam nadzieję, że pomogę w rozwoju forum moto-4T :)

Awatar użytkownika
prezes
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: prezes » pt 12 lis, 2010

Mnie też każdy powinien znać :) Jestem Radek, nick prezes :D Na starym forum byłem moderatorem. Przyszłość tamtego forum była niepewna, dlatego powstało nowe forum zrzeszające szerszą grupę użytkowników. A więc mam prawie 18lat i uczę się w technikum samochodowym. Ogara mam już 2,5roku i wiele przygód za sobą. pozdro <radocha>

Awatar użytkownika
pavaczek
Administator
Administator
Pojazd: Ogar 900 110cc

Postautor: pavaczek » pt 12 lis, 2010

Również witam wszystkich ;] na imię mi Paweł, w czerwcu skończyłem 18 lat :) interesuję się motocyklami, informatyką, chodzę do Technikum Informatycznego. Ogarka mam ze sobą od 2.07.08 i jak na razie nie zawiódł mnie prawie nigdy :p

b0sy

Postautor: b0sy » pt 12 lis, 2010

Siemankoo ;D
Mam na imię Kamil, mam 15 latekk ;bb, interesuje sie piłką nożną, motoo. Bujam się coliberkiemm od 4 lat :D

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » pt 12 lis, 2010

Siema, Krystian :P
Lubię wszystko co ma koła, i dziewczyny :) Ogara mam od początku wakacji.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
TaHa
Specjalista
Specjalista
Kontaktowanie:

Postautor: TaHa » pt 12 lis, 2010

Ja też elo siema :D Damian :P tzn. Ksiądz Raper/taha kiedyś <luzik>
Ogara mam 1,5 roku :D

Awatar użytkownika
Czyżu15
Weteran
Weteran

Postautor: Czyżu15 » sob 13 lis, 2010

Emano jestem Kuba interesuję się informatyką, grami komputerowymi i motoryzacją mam ogara 3 lata, ten sam nick jak na starym forum ;)
only vag

Awatar użytkownika
Yautja
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Otrzymał podziękowań: razy
Kontaktowanie:

Postautor: Yautja » sob 13 lis, 2010

Witam wszystkich!
Jestem Yautja,na starym forum też wszyscy mnie tak nazywają ;P .Na imie mam Łukasz,interesuje się motoryzacją,fizyka i elektroniką.Chodzę do technikum elektronicznego.Mam Jawę Robby z 2008 r.Jak na razie 4500 km i pruje dalej,z tym że od 1,5 tys. km na silniku 140 ccm <lol> Pozdrawiam wszystkich!

Awatar użytkownika
mateusz167
Weteran
Weteran

Postautor: mateusz167 » sob 13 lis, 2010

Siema ;D
Mam na imię Mateusz , mam ogara od 2 lat , na starym forum miałem ten sam nick . Interesuję się Sportem i Motoryzacją ;D . Mam 14 lat i Lubie MMA :)

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » sob 13 lis, 2010

Elosza :D
Nazywam się S3bastian :] mam 15 lat, ogara mam od ponad roku. Na 2 kołowcach jeżdżę gdzies od 5klasy podst. Interesuje sie wszystkim co jezdzi xd
<troll>

adrol

Postautor: adrol » sob 13 lis, 2010

Witam
Nazywam się Adrian, interesuję się motoryzacją i tuningiem silników :).
Motocykle które posiadam:
-Honda dax st50g 1973r. mam go od ponad 2,5 roku, kupiłem go w częściach i jakoś udało mi się go złożyć, na początku latał z silnikiem 72ccm 6v hondy przerabianym przeze mnie, początku 2009r. latał na silniki lifan 120cc po pół roku wykonany remont, obecnie od kilku miesięcy jest w nim zwykły silnik 124ccm zonscheng na zębatkach 17/35 i kołach 3.5x10". Zawieszenie: z przodu tarcza 150mm zacisk jedno tłoczkowy, amortyzatory olejowe 27mm odwrócone, z tyłu amortyzatory yss z przedłużkami 5cm i wahacz +8cm, clip-ony z nsr125, szybka daytona licznik do 120km/h z chinczyka, lampa od monkey'a, tylna lampa od hondy dax w wersji brytyjskiej.
-Honda dax st50g 1971 rama w połowie bez farby, cały do malowania tylko nie mam do niego złożonego silnika, tył zawieszenie obniżone o 7cm z przodu o 6cm, duże błotniki, kierownica flip-flop na razie stoi rozebrany ;)
-Honda dax st50s wersja z japonii 1972, sprowadzona w 1990r. oryginalnie silnik 50ccm, obecnie 72ccm który pierwotnie był w pierwszym opisanym daxie, oryginalnie kolor biały (rzadko spotykany White dax) przednie zwieszenie oryginalnie przystosowane do szybkiego demontażu, niestety poprzedni właściciel założył opony 130/90/10 na felgi 2,5" więc opony należałoby zmienić, ale to przy okazji kompleksowego remontu. Dodatkiem jest wzmocnienie które ma za zadanie ochraniać silnik z hondy ct70
-honda dax ct70 k3 1973 do odrestaurowania, brakuje tylko ramki przedniego reflektora.
-honda dax ct70 k3 1974 brakuje obicia fotela i należy zmienić pierścienie.
-honda cy50 1980, przebieg 2600km stan idealny, zmiana zębatek na 15/40
-honda/jincheng monkey 2006/1976 (właściwie to już prawie nic nie ma z jinchenga) silnik 50ccm hondy 6v z przodu tarcza, czeka na silnik 125ccm :)
-honda s90 1966r. stary cafe racer czekający na lepsze czasy
-honda c50 również czeka na lepsze czasy
-suzuki rv90 1978 trzeba trochę przy niej posiedzieć.
-suzki rv90 1978 trzeba ją pomalować ale to już zostawiam przyszłemu właścicielowi.
-Honda cbr600 f3 pc31a, 40tys. przebiegu 1998 wersja po lifcie, należy wymienić prawą czaszę

Fuzo
Majster
Majster

Postautor: Fuzo » sob 13 lis, 2010

Witam wszystkich użytkowników zarówno tych starych jak i nowych.Kilka słów o mnie>
Cześć ma na imię Piotrek. Ogara mam od 2 lat zaczynałem na 50 potem 72 i 125 ccm. 125 mam od stycznia tego roku kupiłem go od użytkownika starego forum mateusz1128 pozdrawiam go.Ogólny przebieg ogar 12 tys. na 125 przejechałem 2600 km Moje wcześniejsze pojazdy to Mini cross , ogar 205, motorynka, skuter 80 motobi ,oraz drugi ogar 900. Moje pojazdy na dzisiaj to ogar 900 125, jawa 350 ts , skuter piaggio hexagon 125 2t. Przygodę z motoryzacją za czołem w 2006 roku. Mieszkam w Płocku. Oprócz motoryzacją interesuję się informatyką.Ogolenie jeżdżę na wszystkim co ma koła i silnik. Uwielbiam ostrą jazdę samochodem typu drifting. Posiadam jedynie kartę motorowerową.Lubie dłubać w motorach,samochodach wymieniać części,naprawiać je.To chyba wszystko. Pozdrawiam !!

Imp3r

Postautor: Imp3r » sob 13 lis, 2010

Witam wszystkich, jestem Michał, mam 15 lat, posiadam ogara 2007r z przebiegiem ponad 27 600 km (jestem jego pierwszym właścicielem). Interesuje się motoryzacją, komputerami. Mieszkam w Sierpowie - małej wsi położonej przy krajowej 1. :)

Wróć do „Powitalnia”