Billy Corgan, na pasie mam zamiar dać jeszcze jakąś naszywkę, a marszczyć się nie powinno, bo jest dosyć mocno naciągnięty ten pas
Kropa, obszycia robiłem własnoręcznie, zagięcia są zrobione celowo, więc nie jest to wynik jakiejś nieudanej operacji. Większa opona może i lepiej się prezenciła, ale łoś wyglądał jak koza i każda większa dziura kończyła się na błotniku (tak poza tym pewno niedługo będę wymieniał), ale ta też mi się podoba

A rama pyndzlem

Niee no żarcik, u sąsiada, lakiernika
Monster96, jo, projekty już wysłałem, czekam na wykonanie
Slomiasty, może i by wyglądało to pięknie, ale nie chce mi już się z tym pieprzyć, jest pięknie i nie potrzebuję już więcej ulepszać, bo robotę robi.
Co najlepsze, po złożeniu łośka na czwórce gdy dam full manetkę to idzie lepiej niż wcześniej. Powiecie, że to przez oponę, bo jest mniejsza, ale vmax się nie zmienił.
Tak więc dziękuję za pozytywne opinie, jak i te negatywne.
Teraz śmigam do garażu zniwelować wyciek oleju
EDIT:
Wyciek oleju zrobiony, okazało się, że uszczelka na śrubie pod iskrownikiem "uciekła" i wpadła na połowę dolnej uszczelki, przez co była szczelinka i olej leciał.
Wczoraj dostałem zatarty tłoczek z kumplowego Rieju MRT, dzisiaj go wypolerowałem i wiecie co?
Musze kupić lepszą pastę i nowy filc, bo moje nie dają już rady
Dzisiaj byłem też u
jadana5, pogadałem, pooglądałem jego NSR'kę i wróciłem do domu, po drodze był dosyć fajny przejazd kolejowy, więc porobiłem kilka fotek
Po drodze też zauważyłem piękny księżyc równiutko nad drogą, więc też pstryknąłem fociszke
No to teraz fotki
Joł mada faka, to mój dupowóz, podskoczysz mi!?
Pozdrawiam