W temacie było jasno napisane "Kupie głowice 72ccm"
Każdy uzytkownik forum wie że chodzi o głowice z większymi zaworami niż do pojemności 50cm3, a juz napewno sam Killer Agressiv czyli człowiek który jak pisał" ma 3 LATA WIĘCEJ PRAKTYKI W TYCH MOTORACH NIŻ JA...- chociaż nic na to nie wskazywało...
Do rzeczy: był temat Kupue głowice 72cm3, napiał że ma na sprzedaż...dogadaliśmy sie, wszystko było jasne że jest to głowica 72.
Więc wystawił ją na allegro, w opisie napisane"Do sprzedania mam głowicę do cylindra 72 ccm"
Zdjęcia w opisie jakies tam były ale nie chciały sie załadować, ale zapewniał że jest to 72cm3.
po kilku dniach przychodzi do mnie paczka, ja zadowolony że juz jest, otwieram patrze, a tu głowica od pojemności 50cm3.
Pisze do niego że odsyłam mu ją, bo miała byc 72cm3.
a kolega odpisuje że daje sobie reke uciąc że jest to głowica 72... i zaczęła sie kłótnia że mi pieniędzy nie odda itp bo u niego siedziała w 72 i "troszke więcej miał mocy niz 50..."
i jak twierdził, ja jemu pisalem że chce głowice nie "od" 72cm3 tylko "do" 72cm3- a jego zdaniem jest to wielka różnica...sam nie wiem jaka, ale jest...
Sprawe podałem do serwisu Allegro żeby mu zablokowali konto na serwisie.
a wam radze- NIE MIEJCIE Z NIM NIC DO CZYNIENIA-KRĘTACZ, KTÓRY SIE NIE ZNA WGL...
Jeszcze sprawdze gaźnik który od niego kupiłem czy aby jest dobry.