Witam
jak w temacie co moge zmienic jeszcze w moim 4t zaczne od poczatku jak barton był 100% seria tzn odrazu po kupnie to na 49cm v-max wynosił 60 mierzone gps tylko neidaje gwarancji ze faktycnzie dobrz epokazywał bo troche tel mi sie pieprzy ; / teraz po zmianie cylindra i zmianie zebatki przód z 13 na 15 v-max 70km/h przy około 8tys obrotów według tego samego gps i teraz tak co mam w bartonie:
-gaźnik keihin (niewiem jaki wymair był jak go kupiłem z dysza 70 z tego co pamietam lub 75)
-zebatka przód 15z
-cylinder 72cm+głowica pod 72cm
i to na tyle co mogłbym jeszcze zmienic zeby poprawic osiagi głownie zalezy mi na v-max tlyko i wyłącznie moze swieca NGK o podwyrzszonej cieplnosci? mam jakas chińska oryginalna co była,albo dysze wieksza jakas 80-90? moze zebatka o jeszcze 1z wiecej?
aaa pragne dodac ze jest jeszcze na dotarciu tzn ma przejechane od wymiany cylindra 500km gdy miał miedzy 300-400 od czasu do czasu odkrece manetke na full a tak to latam te 50km/h
sory za literówke ; )

Co do tego v-maxu to daj na przód zębatke 16z i będzie większy.Ja mam 16/46 i szafe zamyka 
a co do twojego motoru to zostaw tak jak jest nie ma sensu wkładać kasy no chyba że na większy cylinder bo inne gadżety ci mocy nie dodadzą, posłuchaj jeszcze kolegów i pobaw się zębatkami to na pewno coś da