• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Toros el clasico

Zaprezentuj swoją maszynę
Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Toros el clasico

Postautor: n0r3k » wt 24 gru, 2013

sory, ale musze to powiedzieć. od jakiegoś czasu rozbraja mneie jedna rzecz: ktoś zmieni kierunki, utnie błotnik, przyklei naklejke a tu zaraz : ''SUPER PROJEKT!" "ZAJEBIŚCIE SIE ZAPOWIADA!" ludzie, to jest tylko modyfikacja. żeby coś nazwać projektem, to zacznijmy od tgo że najpierw trzeba ten projekt mieć w głowie. następnie trzeba dokonać szeregu POWAŻNYCH, DUŻYCH I ZAUWAŻALNYCH przeróbek, bo jak tak dalej pójdzie to i o swojej NSR powiem, że to super projekt, wkońcu zmieniłem kierunki i wypolerowałem 2 elementy <glupek>
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Postautor: Monster96 » wt 24 gru, 2013

n0r3k, No brawo że wiesz co siedzi mu w głowie i jesteś dzięki temu pewny że nie ma on żadnego pomysłu na moto ... widze u mnie to samo , mógłbyś powiedzieć mi numery w Lotto jakie padną bo jesteś wróżbita nor3k fest <ok> . A na poważnie , jego motor jego sprawa , on nazywa to projektem ( tak jak i ja ) i widać ma jakiś pomysł na przeróbkę lub chęci ku temu , takie opinie jak twoja naprawdę tylko przygaszaja zapał i denerwują człowieka , potem ktoś coś napisze a ty wykorzystasz to że jesteś z "zielonych" . Trochę więcej kultury , miłego słowa i motywacji a każdy na tym zyska . Chinole to motorowery które w stanie seryjnym ani nie jada ani tez nie wygladają i powinno się doceniać każdego kto stara się coś zrobić własnego w własnej maszynie :)

Mam tylko nadzieję że dobrze mnie zrozumieliście ...
Moja Honda Szybsza niÂż wyglÂąda !

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » wt 24 gru, 2013

Monster96, czemu mam motywować kogoś kto odp**rdala fuszere i wieśniaczy coś co i tak nie wygląda? ja poprostu nic nie ukrywam i zawsze mówie to co myśle.
a ty to wogóle masz projekt, już nie będe tego komentował bo szkoda czasu.
ja z ogarem robiłem co sie dało, żeby jakoś wyglądał i jeździł, ale nigdy nie nazwałem tego projektem. to był normalny szereg prostych modyfikacji. idąc waszym tokiem myślenia każdy pojazd na tym forum jest ''projektem'' bo każdy z nich ma coś niefabrycznego, czyli już autor coś miał w głowie, projekt jak ch**.

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » wt 24 gru, 2013

Monster96, ale k***a projekt, to jest zaplanowanie sobie konkretnego celu i dążenie do niego, a nie "o, dzisiaj znalazłem w szopce grabie, Panowie, gdzie je zamontować?". Sorry, ale ja w taki sposób to widzę.
Całą poprzednią stronę poświęciliście (za przeproszeniem) lizaniem sobie du** nawzajem, powinienem Wam dojebać po warnie, ale dam spokój w święta.
Bayeriche Motoren Werke

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Postautor: Shadow143 » śr 25 gru, 2013

n0r3k, Czy ja nazwałem swój temat projektem ? Przepraszam ale nie. Jeżeli uważasz że ktoś kto robi moto pod siebie to od razu wieśniaczy swoje moto ? To dziwny masz tok rozumowania .Mi to nie przeszkadza bo jestem ze wsi ^^ ;P Możesz wyrażać swoje pinie ja Ci tego nie zabraniam ;)

KucaQ, nie lizałem nikomu i nie zamierzam. Jedynie co to odpowiadałem na jego pytania itp. Wiem powinienem Mu odpisać na PW ale wczoraj jechałem z karty z fona bo miałem pakiet i pisałem szybko aby mi się nie skończy. Miałem zablokowanego neta.

Projekt jednego moto mam w głowie i fote na lapku ;P Będę robił mojego chinolka według mojego uznania i sorry ale on ma mi się podobać nie Wam ;P Pewnie napiszecie to czemu opisuję go na forum ? Ponieważ niektórym się podoba taka przeróbka a nie inna. Opisuję go też na innym forum to mi doradzają też co mam zrobić ;P
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Awatar użytkownika
Bumek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Bumek » śr 25 gru, 2013

n0r3k, Czy ja nazwałem swój temat projektem ?

Obrazek
Obrazek

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » śr 25 gru, 2013

sam powiem to drugi raz ,bez żadnej wizji konkretnej nie ma sensu jakakolwiek praca ,szkoda sił ,ja robilem wszystko z doskoku i w krótkim czasie wyszła makabryczna ch***ia. tyle ,że teraz muszę wszystko poprawiać. ale z drugiej strony ,to nie krzyś ,piotruś ,czy franek tym będzie jeździł tylko autor. każdy taki zaczęty projekt ma się podobać autorowi ,reszcie nie musi. tylko przestrzegam przed robieniem rzeczy na zasadzie ,że coś mi wpadnie do głowy i zmienie to. ja tą metodą nic mądrego nie zrobiłem i wam też raczej nie wyjdzie. jeżeli masz wizję ,działaj.

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Bumek, hah nie zauważyłem

speeder, ;) Wizję mam w głowie i na lapku ^^ Tak więc dążę do niej ;)
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Postautor: Monster96 » śr 25 gru, 2013

Shadow143 pisze:
Wizję mam w głowie i na lapku ^^ Tak więc dążę do niej ;)

Pomysł i projekt chłopak ma ? ma ! Jak napisze on post : Projekt ukończony , wszystko zrobione jak chciałem bedziemy oceniać czy to był projekt czy tylko lekkie modyfikacje by moto było zdatne do jazdy , teraz tylko czekać i ewentualnie pomagać koledze , " skończcie ta politykę wojny ! " , ogarnijcie czym jest lizanie du** a czym zwykła kultura i grzeczność , nauczcie się że każdy ma swój gust i skończcie kolejny spam ... Tutaj mamy pisać o motorku autora a nie nad sensem modyfikacji lub gdzie jest granica wieś tuningu . Zakończmy ten spam :)
-----------------
Wracając do tematu : Nie myślisz o wpakowaniu z przodu innej felgi i hamulcu tarczowym ? Jak się spisuje ten bębenek ?

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Monster96, Teraz koło przednie jest już 18 nie te 17 co było na bęben ;) Jest założone fela taka jak tylna ;) Hamulec jest tarczowy z dwu tłoczkowym zaciskiem.
Musiałem zmieniać do tego dolne części lagów ,żeby było mocowanie na zacisk. Bęben nie był zły ale wolę na tarczę <lol>

ps.
(L) oklaski (L)

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » śr 25 gru, 2013

Monster96, brak mi słów do ciebie normalnie. dopiero teraz przeczytałem poprzednią strone:

wchodzisz do stajni a tam kilka maszyn obok siebie

haha k***a no podniecasz się jakby tam 3 hayki stały :D
jeszcze ta ''stajnia'' i ''maszyny'' no sory ale nie moge sie powstrzymać

Bogaty dla każdego znaczy coś innego , dla zwykłego smiertelnika to np. gruby portfel dla ludzi z pasja to motocykle w garażu

dalej właźcie sobie w dupska :D pasja do chinoli co sie ledwo odpychają... no i nie motocykle tylko motorowery, mylisz trochę pojęcia :D

ale dobra koniec tego, napiszę ci teraz o co tak właściwie mi chodzi. a chodzi o to, że zachowujesz sie jak dziecko, próbujesz być fajny, bo niby masz ''pasje'', pi***olisz wkółko to samo, i jeszcze to twoje słownictwo ''stajnia'', ''maszyny'' to jest zupełnie nie adekwatne do tego o czym tak naprawdę mówisz. Nie stajnia z maszynami tylko garaż z piździkami. no sory ale taka jest prawda :)

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

n0r3k, No sorry ale włazić w dupsko komuś to możesz Ty nie ja. Nie włażę i nie zamierzam. Chcesz z kim się posprzeczać to pisz na PW nie musisz robić spamu w temacie. Co patrzę na forum to twoje wypowiedzi w 3/4 krytykują. Więc na moderatora byś się trochę ogarnął a nie zachowujesz się jak dziecko . I w swojej wypowiedzi nie bronię nikogo tylko siebie więc sobie wypraszam pisania że :
n0r3k pisze:dalej właźcie sobie w dupska :D

Co ja jakiś pedał ? ..

Jesteś źle nastawiony do chinoli ? To sorry że napiszę ale w moim toku rozumowania nie wiem co robisz tutaj na forum z rangą moderatora. Masz NSR więc może przenieś się na forum o motocyklach nie o motorowerach .

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Postautor: Monster96 » śr 25 gru, 2013

n0r3k, nie widzi mnie że tego nie rozumiesz , nie ten poziom :) Nie masz nic do powiedzenia mądrego to nie pisz wcale . Gdzieś czytałem że u ludzi naturalne jest że jeśli czegoś nie rozumieją lub nie mają o tym pojęcia , ewentualnie zazdroszczą to po prostu publicznie to wyśmiewają . Norek daj spokój , dążysz bym cie obraził , naruszył regulamin a ty sobie wtedy ulżysz dając mi bana . Nie spamuj już w temacie i nie poluj na mnie :) trochę dystansu i poszanowania innych <ok>

"Jesteś źle nastawiony do chinoli ? To sorry że napiszę ale w moim toku rozumowania nie wiem co robisz tutaj na forum z rangą moderatora. Masz NSR więc może przenieś się na forum o motocyklach nie o motorowerach . " - oklaski , powinieneś norek posłuchać rady kolegi :)
-----------
Wracajmy do tematu głównego :) , Dałeś przednią tarcze z tym "mini ABS" czy bez niego ?
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez Monster96, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » śr 25 gru, 2013

Shadow143, co ma moja ranga do tego? myślisz że bez niej bym chwalił każde moto po kolei?
jak coś mi sie nie podoba, to pisze, a że teraz większość uzytkowników nie potrafi nic ciekawego i ładnego zrobić ze swoim pojazdem to już nie moja wina. jest kilka motorków CHIŃSKICH na tym forum, które zajebiście mi się podobają i sa zrobione z gustem, więc twoje teoria
Jesteś źle nastawiony do chinoli ?

jest niestety nietrafna.
nie robie spamu, tylko zauważyłem że kilka osób na tym forum chwali wszystko po kolei, a jak ktoś napisze coś złego to od razu jest wjazd na niego (tak jak i w tym przypadku)

Co patrzę na forum to twoje wypowiedzi w 3/4 krytykują.

to niech ktoś wreszcie k***a zrobi coś ŁADNEGO to pochwale, bo ładne pojazdy z tego forum to mogę na palcach policzyć...

monster - do niczego nie dąże, poprostu jesteś wyjątkowo wkurwiający, i każdy twój post wywołuje u mnie sporą dawke śmiechu :)
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez n0r3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Monster96 pisze:Dałeś przednią tarcze z tym "mini ABS" czy bez niego ?

Wiesz nie łapie o co biega xD Weź jakieś foto na pw podeślij ;D

n0r3k, Spoko rozumiem że nie każdy pojazd się podoba i jego modyfikacje ;) Twoja ranga nie ma nic do tego , przecież nie będziesz chwalił komuś na siłę moto. Ja to rozumiem. Krytyka też musi być w temacie bo co to za temat jak każdemu by się podobało. Chyba było by to dziwne nie? Ale dobra ;) Nie przyczepił bym się do Cb ale niektórymi napisanym słowami uraziłeś nie ukrywam ;)
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez Shadow143, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Nasze motocykle”