to było powyżej 110 na 100%, ale nie przekroczyło 120, ile razy mam pisać że 120 (w sumie to chyba) nie pojedzie.

h 3l przy 250cc buahaha to mi 110cc łykała 3,5l w Gb i jest różnica jak się przesiadłem na 2T i ciekawe czy zrobisz na tej chińskiej 250 100tys km bez remontu raczej tyle nie zrobisz może byś zrobił ale wątpie w to przy spokojniej jeżdzie

adi9424 pisze:Te gps'y to też... porównywane z autem, auto jedzie 110, gps 98, auto dalej jedzie 110 gps 100-105, jeszcze z 1km i gps 110 +/-. Tak więc aby mieć wiarygodny pomiar, najlepiej wyliczyć ile km/h wypada na 1krpm, np. u mnie to 11.5 km/h. Czyli 11k to niby 127km/h, na filmiku bylło 10.3k ale dodać dokładność obrotomierzyto było powyżej 110 na 100%, ale nie przekroczyło 120, ile razy mam pisać że 120 (w sumie to chyba) nie pojedzie.
ja nikomu nic nie udowadniam, Marek lubi kosiarki, mu 4t-jego wybór i w sumie strata kasy
Duże odejście od tematu
h dopiero strata kasy jest przy tych chinolach mój GB miał 6cylków i 3 wały, 1cylek 50cc 2. 72cc i 4 cylki 110cc

) router
jeśli chcesz podnosić dupę to wykombinuj sobie kołyskę, sanki czy jeszcze inne nazwy tego elementu. Zostaje tak jak jest to niech jest niski
Strasznie szkoda właśnie że nie masz tej ramy pełnej, takie gówniane mi się wydają te motory bez sanek. Tak jak np. junaki czy romet z50 i pochodne. Sanki muszą być 

kaccerski pisze:bo ta rama ogólnie była przystosowana pod pionowca tylko chinole ją skopiowali

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości