wyczyścić to, pomalować i bd cacy 

pojeżdżona pali na kopa więc chyba jest zdrowa zresztą zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=CtE5mgr5 ... e=youtu.be ona ma blokadę na tłumiku i króćcu wszystko będzie ogarnięte na dniach , jutro jadę na wesele więc praca będzie stać , ale potem ino robić 

To Ty pewnie szlachcic jakiś

z problemów jakie były to skończyło sie sprzęgło wymieniłem tarcze i chodzi jak nowe przy okazji zmienilem olej bo wyglądał t

, bo go tam prawie wogóle nie było xd , ładna jawka:D , i dobrze że się starasz o nią a nie jak mój sąsiad kupił , rozebrał i wyjebał do piwnicy niech gnije xd

, chyba ze wygram w totolotka XD za młody i głupi jestem nie odrestauruje jej no może kiedyś na pewno nie teraz
teraz to chce wyeliminować rdze której jest niewiele i jeździć nią bo na razie jest bezawaryjna
jedynie na kołach ją zżarło ale to chyba całe wyszlifuje i pomaluje na jakiś kolor nie rzucający się w oczy , tylko dorwę jakiś pistolet na allegro niedrogi 

felg raczej samemu nie uratujesz. Silnik ładnie pyrka i chyba nie zakatowany jak jeszcze na blokadach 
[/URL]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości