JOSEMORALES pisze:Cześć, nawet wymiana wału cylindra tłoka i głowicy nie umożliwi takiej zmiany pojemności. Jeżeli mowa o silniku poziomym, a wnioskuję że taki masz bo w pionowych nie występuje poj. 140.. Pozdrawiam Arek
JOSEMORALES pisze:Zasadniczo można wszystko tylko nie z każdym blokiem i w tym przypadku blok silnika stanowi problem (rozstaw szpilek, kanał olejowy itp)
Kacper02__ pisze:JOSEMORALES pisze:Zasadniczo można wszystko tylko nie z każdym blokiem i w tym przypadku blok silnika stanowi problem (rozstaw szpilek, kanał olejowy itp)
To powiedz mi jak inni przerabiają np te 125 na 140 jak oni to robią bo widziałem parę tematów na tej stronie o zmianie pojemności za 125 na 140
Kuaczozor pisze:Kacper02__ pisze:JOSEMORALES pisze:Zasadniczo można wszystko tylko nie z każdym blokiem i w tym przypadku blok silnika stanowi problem (rozstaw szpilek, kanał olejowy itp)
To powiedz mi jak inni przerabiają np te 125 na 140 jak oni to robią bo widziałem parę tematów na tej stronie o zmianie pojemności za 125 na 140
Prawdopodobnie poprzez SWAP silnika.
Jeżeli jednak wciąż upierasz się, że jest ktoś kto przerobił silnik 125 na 140, to proponuję zapytać go bezpośrednio.
Kacper02__ pisze:Kuaczozor pisze:Kacper02__ pisze:To powiedz mi jak inni przerabiają np te 125 na 140 jak oni to robią bo widziałem parę tematów na tej stronie o zmianie pojemności za 125 na 140
Prawdopodobnie poprzez SWAP silnika.
Jeżeli jednak wciąż upierasz się, że jest ktoś kto przerobił silnik 125 na 140, to proponuję zapytać go bezpośrednio.
Właśnie widać jacy tutaj znawcy od moto są
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości