trochę się pozmieniało więc wypada opisać co nieco. w sierpniu spalił się wzmacniacz od suba bo zrobiłem zwarcie jak wyciągałem torby z bagażnika. niedawno odnowiłem zimowe stalówki i założyłem na autko. od jakichś 3 tygodni poli stoi na parkingu u znajomego mechanika. Najpierw zniknął płyn chłodniczy ale okazało się że króciec wody był pęknięty więc wymieniony na nowy, bylo okej przez kilka dni po czym autko przestało odpalać co jakiś czas, zaczęło tłuc w silniku i w ogóle. tak więc szybki telefon do znajomego i wczoraj znalazła się druga polówka na części
nie widziałem jej jeszcze z powodu braku czasu ale silnik zdrowy prawdopodobnie i tapicerki/siedzenia w ładnym stanie i co najwazniejsze czarne a nie zielone jak mam teraz w oryginale
tak więc jak tylko się pojawi na placu koło mojej to jedziemy z bratem poprzekładać co lepsze do mojej a potem bierzemy się z mechanikiem za silnik
także oczekujcie odświeżenia tematu w najbliższym czasie 

wersja GT czyli silnik 1.3 75KM pełny wtrysk czyli zaciesz już jest
wnętrze: za***iste
fotele pół kubełkowe, w stanie świetnym, boczki czarne też stan dobry
z bratem rozebrałem dawcę w drobny mak, dzisiaj jedziemy powkładać wszystko do mojej, możliwe, że mechanik weźmie się dzisiaj za silnik
wieczorem albo jutro dodam fotki jak wszystko aktualnie wygląda 

myślę, że w tym tygodniu będzie foto końcowego efektu 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość