Chyba ostatni UP w tym temacie - CBR na 100% na sprzedaż po wczorajszym przypale... a co jest najlepsze przypał miałem bardziej związany z samochodem niż motocyklem. W każdym razie policja w domu, rozmowa z rodzicami, mama dowiedziała się, że kilka razy pożyczyłem jej autko, ktoś z sąsiadów (lub nie) zadzwonił na pały no i lipa. Obecne motorki idą w odstawkę (były na nie skargi, policja zna kolory,rejestracje itd), muszę się wszystkiego pozbyć, przeczekać policyjną burzę (wakacje itd 20x wiecej policji niż zwykle) i później kupić znów coś fajnego i najlepiej nie jeździć po wsi
A co nowego?
Cena za cbr to 5500 zł, mus to mus.
@ tak dla jasności - nikt mnie na gorącym uczynku nie złapał, jechałem z kolegą do sklepu patrol policji przyczepił się do rejestracji kolegi (w niedozwolonym miejscu), przy okazji imie nazwisko, przedstawiam się i policjant " oo kolega od żółto-czarnego scigacza rejestracja KWA, mam wymieniac dalej?" pozniej dowiedzialem sie, ze wiedzą o moim quadzie na którym także niezłe rzeczy robiłem, o puncioku mamy itd ale konsekwencji żadnych nie mam (oprócz zakazu jazdy bez prawka od rodziców ale tak ito mam od zawsze ;c)