shadow taki ma 

do 164 bylo 200ccm.Shadow143, tylko ciekawia mnie te 2 otwory na rure hmm bede musial kolektor uspawac albo zaslepic jeden otwor
co z tego ze ladniejszy ale za jaka cene xD jutro rozbiore i dam znac co i jak
jak bedzie na chodzie bez wkladu to interes zycia 

150zł dodam ze ziomek sie nie zna kompletnie na cenach a moto i tak nie mialo papierow i potrzebowal hajs na czesci do kibla o.O
Ja sprzedałem uszkodzony 200cc ohc i za te pieniądze kupiłem ten 200 ohc
Więc też po taniości 

a tamten drugi mam na sell najprawdopodobniej 

modó³ wm mugen sport cdti

wiec przyznaje sie bez bicia ze nie wiem jak to tam wyglada a nie chce nic zepsuć przy składaniu prosto z mostu mówie zamiast udawac ze sie znam
Shadow albo ktoś móglbyś podpowiedziec conieco bo wiem ze juz masz doswiadczenie

Tylko OHV, OHC jak u Ciebie trochę inaczej będzie, ale zrzuć mu przynajmniej pokrywę magneta i sprzęgła, sprzęgło rozbierz bo jest to banalnie proste tam, wyczyść filtr odśrodkowy, zrzuć głowicę a o rozrząd się nie bój, rób jak w poziomych, tzn gmp i pójdzie lekko.
A warto, bo skoro gdzieś w śmieciach leżał.modó³ wm mugen sport cdti

Alpen pisze:5Zigen, Coś nie działa link. Rozbierania się nie bój, ja też rozbierałem piona bez żadnego przeglądania jego budowy i do dziś już trochę takich rozebrałemTylko OHV, OHC jak u Ciebie trochę inaczej będzie, ale zrzuć mu przynajmniej pokrywę magneta i sprzęgła, sprzęgło rozbierz bo jest to banalnie proste tam, wyczyść filtr odśrodkowy, zrzuć głowicę a o rozrząd się nie bój, rób jak w poziomych, tzn gmp i pójdzie lekko.
A warto, bo skoro gdzieś w śmieciach leżał.
chciałem dziś odpalić ale tu moje pytanie jak mam to do cholery podlaczyc pod instalacje od pro ? bo wychodzą 3 kable żółte, niebieski i masa.. podlaczalem w rozne sposoby i nie chce zaskoczyc.. nie ma iskry iskrownik ma bodajze 18 cewek foto ponizej

modó³ wm mugen sport cdti

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości